Do it all night

Alltså det är något som inte funkar som de ska.. sa jag kan inte lagga upp youtube klipp, sa jag tanker bara skriva vad latarna heter, sa far ni soka pa dem,for att lyssnar ni inte pa dessa latar, sa har ni missat riktigt bra partylatar! Och ni som har samma musiksmak som jag, LYSSNA! :D

Darius & Finlay - Do it all night (Michael Mind Radio Edit)

LEAVE THE WORLD BEHIND - OFFICIAL MUSIC VIDEO (AXWELL, INGROSSO, ANGELLO, LBL)

jennifer lopez feat pitbull on the floor

Skruva upp basen pa max och njut! ;)




Baka,baka kaka

Eftersom vi har ett fodelsedagsbarn i huset, sa har jag tagit till uppgift och bakat med barnena idag, at Carina.
Det blev en tarta och lite specialdesignade cupcakes av Jesper. :)
Sen blev det fredagsmys med Sandra, te, popcorn och prat hela kvallen :D







<3



Hurra hurra hurra!

Idag lyfter vi hatten och sjunger " Ja ma hon leva" till carina, for idag ar det hennes fodelsedag! :D



GRATTIS!
Sa glad att jag har lart kanna dig, underbar person:)

Robyn

Nasta helg den 5:e ar det Robyn konsert som star pa schemat :D Ska bli riktigt kul! Blir middag forst med Julia & Cicci,sen sa tar vi oss till Radio City music hall. Haha tror det var Cicci som sa att det ar jatte manga bogar som alskar Robyn, sa vi far se, kanske det ar vi tre och resten bogar! Vilken spannande kvall! :D Ska bli grymt kul att se henne :)


Kulturell

Jag har antligen blivit lite kulturell, for jag har borja lasa en bok. En bok pa engelska, for inte kan jag borja lasa en svensk bok, nar jag ar i New York heller. Det var Sandra som fick mig att borja lasa Lauren Conrads bok L.A Candy. Alltsa de ar hon som ar med i serien The Hills. Da kanske de ar lite lattare att forsta vem hon ar. Men jag har inte kommit sa langt annu, men den ar baserad pa serien och jag har satt serien. Sa nu har jag kvallslasning. Kan knappt komma ihag nar jag laste en bok sist.. Sa igar gosa jag ner mig i min stora sang med boken och Jordgubbar :)





Skolorna installda

Ja de blev ju som man trodde. Skolorna ar installda och barnena ar hemma heladagen. Alltsa de har kommit jatte mycket sno. Men min skola har da aldrig varit installd pga av sno! Aldrig nagonsin! Meen Foglo och New york ar inte riktigt samma sak, eftersom hemma ar vi vana med sno och det ar de inte har. Men de ar ju bra att de snoar, alltsa det ar ju normalt for vintern. Men de kanns som att amerikanerina inte riktigt fattar, att pa vintern snoar det.. Men jaja, du ar alla hemma och de blir nog film for hela slanten :)
Men jag ar glad att min familj har en Jeep, for med den kommer man ju fram overallt. TUR!


Snostrom IGEN!

Ja ikvall skulle jag ha varit till SB med tjejerna, som alltid :) Meen nu ar det skit daligt vader! Jag tankte aka, men nar jag kom till forsta rodljuset, sa tog jag vanster istallt for hoger, for att de var skit daligt vader och jatte halt. Sa de anda jag vaga gora i detta vader var att aka till Target och kopa kaffe. Sa jag kopte kaffe och en tidning. Sen akte jag hem och tog min forsta kopp kaffe, halv 9 pa en onsdag kvall :) Sa nu ska jag krypa ner i sangen och se pa NCIS :)

Troligen kommer Skolorna va installda i morgon, farse om de ringer i morgon tidigt. Sa da blir det en hel dag med ungarna och wii.


Wednesday

Idag hade jag igen sovmorgon, lag och drog mig i sangen till kvart i 11.. hehe var meningen att jag skulle stiga upp tidigare, men de var ju sa skont! Nu haller jag pa vantar pa att mina agg ska borja koka och tvattar barnens klader. Maste stada deras rum idag och laga mat. Sa fullrulle idag. Vissa dagar har man mera an andra.
Men nu har de ju hant en liten lustig grej, de har borja snoa igen.. Alltsa seriost! Jag vill ha sommar och varmt nu! de kommer inte lite heller, utan stora flingor. Men men , den som vantar pa nagot gott, vantar aldrig forlange och ja det finns ju inga daliga vader, bara daliga klader.. hehe..

Det marks att man inte har pluggat pa ett tag, for igar satt jag och skrev en massa vykort och jaklar vilken skrivkramp jag fick.. ar inte sa van att skriva ny for tiden :P

Ikvall blir det SB med tjejerna och igar kom det ett jatte kuligt mess av Anna, att vi sku kolla upp om vi kan ga pa Katy Perry konsert den 17 juni och sa ska vi boka sa att vi alla kan sitta brevid varandra :) Lovely! :D

Tisdagsmys



Sitter och vantar pa att Sandra ska komma, tisdagsmys :)

Branna pengar branna pengar!

Alltsa jag har shoppat sjukt mycket har sen jag kom och jag har bara varit har tre manader snart.. Hehe icke bra, meen det ar lite som ett beroende, som inte riktigt vill sluta.. Meen jag maste bara saga att allt ar sjukt billigt har och target in my heart! Billigt och har allt! :) Men jag har bestamt att jag ska visa lite bilder pa vad jag har shoppat, nar jag har tagit bilderna :P

I love NY

Alltsa bara for att, sa kopte jag ett par pjamasbyxor som det star I love NY pa, det ingar i min samlig, alltsa inte for att jag medvetet har tankt samla pa I love NY grejer, men de har bara blivit sa, "bara for att" :) har ett par pjamasbyxor, tva trojor, en gra och en rosa och en t-shirt och mer lar de bli ;)



Party in the USA!

I lordag var jag heladan med Sandra och shoppa lite pa Roosevelt Field mall. Dar motte vi pa Anna, alltsa till och med har kan man mota pa folk man kanner! Senare pa kvallen forfesta vi hos sandra, jag, Anna & Sara. Peppa med svenska favoriter! Underbart! Tog taget in och vi masta springa igenom flera tagvagnar for att komma till en toalett! maste man, sa maste man! Sen tog vi en taxi till Nikki Beach, men klockan var inte sa mycket, sa vi gick runt hornet for att ata hamburgare och mitt i allt sa kom Cicci och hennes kompis isabelle in och vi skulle ju mota upp dem utanfor, men de var ocksa tidiga sa de de gick for att ata lite och se dar satt ju vi! Nog for att New York ar stort, men anda litet :P Sen gick vi till Nikki Beach for att Mota Josef och resten av ligan och ga in. Allta VIP maste jag saga pa hog niva! Vi betala inte intrade, fick ett eget stort bort med soffa och gratis dricka! Har lever vi verkligen livet! Jatte kul kvall, som alltid och bland de basta ar ju att man kan dansa pa bordena dar och saklart gjorde vi ju det! New York baby! Sen blev de taxi till Penn och dar snurra vi runt och proppa i oss pizza och skamta med pizzabagarna! Precis som de ska va! Jag och cicci satt och snacka med trevliga irlandare pa taget och sandra somna, sen vingla vi hem till Sandra alla tre, jag och Cicci somna pa golvet, vi dela pa en liten madrass, men inte ska man klaga heller! Sov lange pa sondagen och sen saklart blev de bakismat! Drive thru pa McDonalds, var de godaste jag har atit pa lange! Var sa sugen pa flottig mat! Sa de satt fint fint! Vi korde hem Cicci och sen var jag hos sandra till tiden :)

Sen riktigt bra helg!

Nikki Beach!













Tacos!

I fredags var korde jag och Sandra till Julias place och laga tacos med henne och Carro! Svenska tacos, precis som hemma! Saklart sa at vi alla sa mycket att vi blev proppmatta! Alltsa man ater alltid for mycket tacos! Sen for vi vidare pa bio, No strings attached, superduper bra film! precis den humorn jag har! Skratta helatiden! Nar vi kom dit, sa masta jag och carro soka parkering och Julia och Sandra sprang in och kopte biljetter, julia kopte at mig. Men nar vi skulle ga in och de skulle riva biljetterna sa visade det sig att det var en biljett och ett kvitto, men biljettens kvitto sag ju precis ut som biljetten och dar stod vi och fatta noll, sa masta vi ga och kopa en till biljett och da kunde man inte kopa biljetter till andra, utan jag masta kopa en till mig sjalv, som att man skulle borja "langa" biobiljetter?? och alla masta visa ID for att kunna kopa. haha de var de lojligaste jag har hort!
Men Det var en riktigt mysig kvall, middag och bio :)



Alltsa har ni satt sa "litet" kylskap forut? Alltsa enormt!!



Fina tjejer :)

Bakis sondag

Toppentoppentoppen bra helg! :D 
Ska beratta lite senare om helgen, men nu ar jag trott, bakis och NCIS sugen, sa nu far ni ha talamod ;)


NCIS & Modern Family

Alltsa jag alskar NCIS! Helt sjukt bra serie, och den kommer helatiden pa en kanal har och jag spelar in alla avsnitt! :D Haller pa spelar in nu, 7 nya avsnitt! Gissa vad jag ska se pa ikvall! :D





Haha sjukt kul! :D

Rastlos!!

Alltsa jag tycker inte alls det ar roligt att bara va hemma en hel dag, med sjuka barn. Jag blir sa sjukt rastlos! Kanner mig som en fange! Men ikvall ska jag tusan gora nagot! Ska traffa Sandra och kanske fara till Julia. Vet inte riktigt sakert, men gor nagot det ska jag! :)

MAMMA, PAPPA, KALLE & WILMA, HAR BOKA RESA HIT!! :D hihi, de kommer den 1 juni och blir till den 15. Sa tva veckor! Puss pa det! :D


 





Sicksicksicksicksick!!!!

Alltsa usch vad daligt alla mar! Igar lag nastan hela familjen i feber, fick ta hand om typ alla igar och idag sa madde carina battre, sa vi hjalptes at :) Men usch, inte kul med feber, frossa, huvudvark.. Vill ABSOLUT INTE BLI SJUK!!
 
usch usch usch!!




Varmchoklad

I mandags var barnen lediga for att for att de var Martin Luther kings dag. Sa barnena och jag passade pa att va ute och leka i snon och myste med varmchoklad. Alltsa varmchoklad smakar alltid bast nar man dricker det ute i snon :)

 


AWESOME HELG!

Alltsa forlat, har inte varit sa aktiv!
Men min helg har varit sjukt bra, som vanligt! :)
I fredags sa myste tjejerna hos mig, ute i mitt lilla rum pa garden. Super bra att jag har det!
vi drack vin, snacka, skratta och spela spel! En riktigt mysig kvall! De for runt 12 och sen kom jag pa en super ide, jag messa Cicci och fraga om hon ville gora nagot pa lordagen, sa vi bestamde att vi sku fara in en city och titta runt lite och saklart sa missade jag ju taget, som jag sku aka mad, sa jag fick vanta en halvtimme och sen sa hitta jag inte henne, pa penn! haha For jag kom upp gaende for en trappa och vanta vid SB och jag trodde precis jag visste var det var, meen saklart sa gick jag lite fel. For sen nar jag hitta SB, sa visade det sig att for den trappan jag gick upp for, sa var SB direkt till hoger och jag gick till vanster, utan att titta mig omkring.. hehe..Sa fran och med nu, sa ska jag alltid titta mig omkring! Men jag hitta henne och vi strosa runt och hitta massor med roliga butiker. Jag alskar New York City! Vi var in pa The public library, jatte haftig byggnad och enorm! Vi gick omkring och myste :) Och jag ar sa imponerad av mig sjalv, jag hitta jatte bra inne city! Vi gick fel en gang och sen hitta jag pa ratt! :D Sen pa Kvallen for jag ivag till Anna och myste med henne, Sofie, Sandra, Julia & Cicci, vi at brownie, som Anna hade bakat och sag pa Miss USA show pa Tv! haha dar satt vi och kritisera och proppa i oss vara brownies och choklad! hehe
Sen pa sondagen sov jag lange och for till Sandra vid 2 tiden, vi at suschi och saklart en kaffe fran SB, jatte mysigt och gott! Sen kom resten av tjejerna och vi myste helakvallen, med godsaker och trangdes i sandras, 90 cm sang! Vi bokade aven resa till Washington DC for att se hur president bor och kanske han bjuder pa kaffe och bulle, de vet man aldrig ;)
Ska aka med Sandra, Carro, Cicci och Sofie, Toppen! :)

Fredag



Lordag



Haha ciccis favorit tavla! ;)



en liten olycka!





LYCKA!!

NU HAR JAG BOKADE BILJETTER TILL LADY GAGA & ROBYN! SJUKT NICE!! :D
Och ikvall bokade jag resa, till Washington DC for att kolla in hur presidenten bor! Hehe!
Ska aka med Sandra, Sofie, Carro Och Cicci! hihi!


Men titta vad jag hitta!

Jag hitta en mycket spannande grej, forst fatta jag inte riktigt vad det vad, tills kloka, lilla Tyler kom och forklara och visa mig hur denna grej funka. Och jag blev overlycklig! Nu kan jag sitta i Soffan, se pa tv, dricka kaffe med en filt runt mig och pa samma gang fa fotmassage! Haha de kan inte bli battre! :D



Och den lyser i rott! Coolt!


Kanner mig som 6 ar igen!

Haha jaa jag kanner mig som 6- ar igen nu nar jag har lekt i snon heladan! Jag ar som ett litet barn! Snobollskrig, snoanglar och brottning i snon, de ar vad jag har gjort idag! :D Blev vackt av lilla, sota, underbara Molly, kl: 8 i morse och jag trodde inte att jag skulle behova ga upp jatte tidigt idag, eftersom min vardpappa var off idag, for nar han ar hemma, da har jag alltid sovmorgon och han sa inget annat... men sa knacka hon pa dorren och att bli vackt att de knackar pa dorren, absolut de ar absolut ett av de varsta sattet att vakna pa! Okej om de skulle va lite knack och sen inget mera, men hon sluta ju aldrig! Forsokte ignorera det och sen sa jag att hon sku sluta, men hon fortsatte, alltsa naaaee sa jag da! Men sen sa visade de sig att Tyler och Molly behovde hjalp med utekladerna och Ron var ute och lekte med sin nya snowblower. Sa sen var de bara att satta pa ungarna och ut med dem och ga och lagga mig igen och sova lite till. men tro inte att de skulle funka, for da kom de in med blota mossor, vantar, stovlar, osv... Underbara barn... Sa jag la mig pa soffan och glodde pa tv istallet. Sen var de ut i snon och leka med barnen. Tycker jatte mycket om mina barn, men ibland blir man ju helt sluuut! Men helt normalt! Nog fasiken vet man hur de ar att vara mamma, nar man har jobbat med detta i ett ar! Jag kommer vara en rutinerad "mamma" nar jag ar fardig med detta ;)

Till middag blev de China mat, hemleverans! Skit bra! Sen trana, vila och hamta Sandra, sa for vi till SB och traffa de andra tjejerna. Prat, skratt och helgplanering! SB med tjejerna in my heart! :D Planerar att kalasa pa fredag i City, Spelkvall pa lordag och boka resa till Washington pa Sondag! Toppen helg! :D


SNOSTORM!

Alltsa detta land.. De har lova en stoorenormsnostorm, som ska borja inatt och fortsatta i morgon! Sa nu har bada skolorna ringt och meddela att skolorna ar stangda i morgon, sa da blir de en heldag med barnena hemma och Ron ar troligen hemma nastan heladagen. Jaa ingenting funkar i detta land nar de kommer sno! Men de lovar mycket, sa fars hurse hur de blir.

Jobbar sen idag,men alla ar i sang nu och de ar nog dags for mig snart med :)
Har pratat mormor, morfar, farmor,farfar, mamma, Matte & John. Jaa johns och mitt samtal sluta pa 1 timme och 18 minuter..uupps! Jatte roligt att prata med Mormor,morfar, farmor och farfar. De blev sa glada! :D saknar dem!


Spontan movienight

Ikvall blev det en spontan Biokvall med min kara van Sofie, riktigt trevligt :) Jag for till vid halv 8 och sen for vi en svang till SB innan vi gick till bion, alltsa bion lag pa andra sidan gatan, vilket var riktigt nice. Vi satt i biosalongen med typ tre karlekspar och tva andra tjejer. Saklart var ju ett av karleksparena dar for att hangla och inte se pa film..
Men vi sag pa How do you know, var riktigt nyfiken pa denna film och hoppades att den skulle va riktigt bra! Men den sog! Alltsa vissa stunder var den jatte mysig och romantiskt och saklart lite roligt, men handlingen var inte alls bra och ja man fatta inte riktigt och den var trog. Blev riktigt besviken. Men jag hade riktigt trevligt sallskap! :)
Spontana grejjer gillar jag!

Idag har jag annars inte gjort sa mycket, lekt med Molly, tagit henne till skolan och hem, tvattat barnens klader och trana.

I morgon har jag sovmorgon! Alska! Och sen borjar jag jobba forts vid halv 4 tiden, sa jag ar typ ledig heladan. Sa jag ar oppen for forslag? :D
Sen jobbar jag dock sent, Carina & Ron ska ut pa middag.

DOCK! Har de lova snostorm igen, i morgon kvall! Det ser jag ABSOLUT INTE FRAMEMOT!

Natti natti


Man kan inget annat an alska New York!

Haha jaa gardagen var nog en mycket speciell dag, var med om saker som jag aldrig trodde skulle hande:P
Jag for in till City med 11:20 taget och motte Anna, Sara och hennes syster Emma som ar pa besok :)
Vi tog oss till tunnelbanan for att komma Downtown, de forsta vi gick in i var ju saklart en butik, och i en till och nasta och nasta.. ja sadar holl vi pa. Alla butiker och stand var precis vagg i vagg och de solde billiga klader, klockor, parfymer, smycken, vaskor, osv.. Man fick alltid ett jakligt bra pris, for sa man nej, sa sa de att de ger ett bra pris och da kunde man kopa sakerna for ingenting, for de ville aboslut salja. Haha alskar sanna stallen, men de ar sa jalka jobbigt nar de star och tjajat och najsar, jakla forsaljare! Men jag pruta ner en klocka fran 20 dollar till 10 dollar, precis en san klocka jag alltid villa ha! Kopte lite klader och en till I love NY troja, en morkrosa :) haha! sorry sandra! jag ar samst pa att inte shoppa.. hehe men de var inte sa mycket och allt var sa billigt! Sara kopte 3 parfymer for ingenting! Vi strosa runt i Chinatown och i Little Italy.
Nar vi gick in i en pytteliten butik med massor av klockor, sa stor de typ 3 killar dar och sen tankte jag inte mera pa det. Sa sa jag: Fy fan va skont att man kan saga precis vad man vill och ingen forstar.. sa horde jag att killarna snacka svenska och da kom de ett litet TYP, i slutet av min mening! haha men saaa typiskt! av alla stallen, sa skulle jag saga de just da och precis da star de tre svenska killar dar! haha de sa lika forvanade ut som vi! Men ofta? I Chinatown!? haha alltsa fan man kan ju hitta svenska overallt!

I en kladbutik, nar jag sku betala, sa tog en tjej betalt av mig och det stod en anna manlig forsaljare typ brevid henne och gjorde nu vad han gjorde, men han holl i en galje. Sa  mitt i allt sa hitta jag en liten kul grej pa disken, snoppklubbor, alltsa klubbor som sag ut son snoppar! haha de tyckte vi var lite sadar kul! Och da skulle sara ta upp och titta pa en, sa sag vi andra hur killen bakom disken stirra massor och holl pa at upp galjen, alltsa kat snubbe! Sen sa nar sara titta pa honom, sa borja han rodna massor och vi asgarva! Haha basted! haha

Vi at pa ett Chinaplace, dar maten var god, eller iaf min mat, de andra var inte helt nojda. Men de var ett riktigt mysigt stalle och chineser ar sa gastvanliga :)
Vi gick till Little Italy, dar de fortfarande hade uteserveringarna kvar, mitt i vintern! Som att nagon skulle villa sitta ute nu? nej skulle inte tro det :P
Nar vi akte tunnelbana tillbaka, sa var de jatte fullt! Massor med folk, men Anna fick en sittplats och vi andra fick sta och kramas. Sa mitt i allt sa tog snubben brevid Anna AV SIG BYXORNA!! han tog av sig byxorna, i tunnelbanan bland massor med folk! Alltsa alla blev skit chockade och jag holl pa garva ihjal mig! Sen sa tog nagra killar och en tjej av sig byxorna pa andra sidan av Anna! haha sa hon satt mitt i mellan dem! haha alltsa de var helt sjukt! sen nar vi gick av tunnelbanan sa sag vi massor med folk som gick utan byxor, bara jacka och skot pa och underklader saklart! alltsa bade tjejer och killar! haha alltsa gud vad vi skratta!! Sen gick vi pa ett annat tag och dar var de precis likadant! massor med folk utan byxor! Och de titta typ pa oss och tyckte vi var konstiga som hade byxor pa oss.. aldrig att jag skulle ta av dom! haha alltsa vilken dag!! Haha man kan inget annat an alska New York! :D

En riktigt bra dag, jatte trevlig med tjejerna! :D











Sondag i City

Visste inte riktigt vad jag sku gora i morgon, men snacka lite med Anna och ska med henne, Sara och saras syster till city i morgon, jatte kul! Vi ska till Chinatown och Brooklyn bridge! wii! :D


Tanger

Idag har jag varit heladan pa Tanger och shoppa med Sandra & Carro :)
Haha jag var sa seg i morse, sa nar Sandra kom och hamta mig, sa satt jag fortfarande i pjamas.. hehe, sa de var bara att dra pa sig lite klader och aka. Men vi hade inte riktigt koll pa vart vi sku och Sandras GPS var helt ut och cykla! Men vi kom pa ratt, alltsa de ar tur att jag har Sandra, for hon har en inbyggd satelit i sig, for hon hittar overallt! Och jag hittar ingenstans typ :P Men Tanger var riktigt mysigt, som en liten stad. De var inte sa mycket folk, vilket var skont. De har typ bara markesbutiker dar och Sandra skulle absolut ha ett par akta Ray-Bans och de hade special, sa kopte man ett par Ray-Bans sa fick man kopa ett par andra glasogon och fa bada paren billiga, sa da hitta jag ett par ursnygga Prada solglasogon, det var inte riktigt karlek vid forsta ogonkastet, men nar jag hade prova dem om och om igen, sa kande jag att de var sa ratt! Sandra alska dem direkt! haha hon kommer sno dem ;) Sa nu ager jag ett par Prada brillor :D
Sen kom Carro och vi strosa runt. Vi at pa ett china place och saklart en SB kaffe!
Sen lamna vi Carro, Sandra och jag for en svang till Target och shoppa lite till.

Men en riktigt bra dag! ♥

Men jag har absolut ingen aning om vad jag ska gora i morgon.. :(




Fredagsmys pa Cheesecake Factory!

Ikvall har jag myst med tjejerna pa Cheesecake! Riktigt fint stalle, jatte stort och en massa folk! vi satt i horn,  runt ett runt bort, i ett bas, Fint :)
Men dock kande jag att jag var sjukt trott! Vilket var lite trakigt.. Men annars bra.
I morgon ska jag till ett outles mall med Sandra och Carro :)



Julbus

Hitta lite busiga bilder fran jullovet :)
Barnena alskar att upptrada, speciellt Molly & Tyler!


Kaffepaus

Nu sitter jag och dricker min forsta kopp kaffe! Eftersom jag har borja dricka kaffe med mjolk och vi hade ingen mjolk hemma och jag hade ingen bil, sa fick jag vanta tills bilen kom. Har varit med Molly hela morgonen och sen nar Ron kom hem, for vi ivag till Ikea och at lunch och halsa pa Carina :) Efter lunchen korde vi Molly tilll en kompis for att leka lite med barn i sin egen alder och inte bara mig ;)
Och innan vi var hemma, sa kom jag pa att vi inte hade mjolk hemma, sa vi for till ett stalle dar man man kopa mjolk, vi korde upp brevid ett litet hus, dar en kille oppna en dorr, sa sa vi vad vi skulle ha och betala och vi behovde ju inte ens ga ut ur bilen! fyyfaan va lat och fet man kan bli i detta land! Man kan handla mat, utan att behova stiga ur bilen! :P Nar jag kom hem blev de en powernap eller ja en timmes tupplur, saa skont! Var helt slut! Blev vackt av grannen, som undrade var skolbussen var? Och jag var helt yrvaken, sa jag fatta inte riktigt vad han prata om och jag trodde att jag hade forsovit mig!? Men sen sa visade sig att klockan bara var 5 i 3 och inte 5i 4 som han trodde, for han hade vanta pa bussen i 20 minuter, sa han hade satt fel pa klockan. Haha men jobbigt att bli vackt av dorrklockan! Usch!
Innan pojkarna kom, hann jag sopa och tvatta golvet i koket och i vardagsrummet och plocka i och ur diskmaskinen! Nojd!

Nu sitter jag och spelar spel med mamma & min syster over skype, ett fragespel! Haha som att vara hemma :D



En hel dag i City

I sondags for jag in till City med Sandra & Sofie och inne i city motte vi upp Carro :) Vi gick runt och shoppa och saklart var de ju en massa rea, vilket ar mycket, MYCKET farligt! Kopte en lada med fyra parfymer, en poncho, skor, armband. Sa vi borja med att shoppa, vilket var lite dumt, for sen masta vi slapa runt pa pasarna.. men oj vad arm muskler man far ;) Vi motte upp Johanna, som var pa besok, fran Californien och hennes kompis. Vi at pa fridays och sen var vart mal att komma downtown, sa de va Sandra och Carro som var reseledare. Vi tog tunnelbanan och strosa runt och titta i butiker. Roligt att fara runt lite och se :)
Vi var inne heeeladan! Sen var man duktigt slut nar man kom hem! Men de va en riktigt trevlig dag! :D





New York Public Library!



Downtown


Vi gick in i en butik, som solde converses och har de en vagg med converses, som ska forestalla den amerikanska flaggan. Imponerande! Haha alla gick dit in for att ta kort typ :P



Mitt i allt sa kom vi till chinatown, eller lilla chinatown, de va ju lite spannande!


Har ar vi pa penn och vantar pa taget, sa nar jag kom fran toan, kunde jag inte lata bli att ta en bild pa dessa mobilmuppar! :D

Haha ja pa vilodagen far vi in till vilda city, precis som de ska va.


Cheesecake factory

I morgon ska jag med tjejerna till Cheesecake factory! Haha jag som trodde att man bara kunde ata cheesecake dar, men de ar ju en restaurang, alltsa du kan ata mat ocksa! haha vilket inte jag fatta.. lite trog som vanligt ;)


Titta mamma!

Nu har jag varit en duktig flicka, har lagar kottfarsbiffar! Sa mangaganger som du har sagt att jag borde gora det, sa nu har jag gjort det :)



Starbucks

Ikvall var de myspys pa SB med de goa tjejerna! :) Och sa fick jag traffa Julia, hon ar ny, jatte go tjej :)
Sa skont att komma ut och prata och fa sig nagra skratt :)

I morgon jobbar jag full dag, vilket var ett tag sen.. hehe alltsa jag har nog varit lite bortskamd dehar senaste veckorna.. hehe

Langtar till Fredag!

Livet leker

Alltsa nu nar jag tanker efter sa har jag det riktigt bra, jag trivs jatte bra med tillvaron nu och har fatt nya ursota vanner, att odet typ har fort ihop just oss och fler blir vi och att odet bestamde att just jag skulle va den som sag annonsen och blev den lyckligt valda, att just jag kom till denna underbara familj och traffa alla manniskor och att just jag far traffa och tahand om barnen och vara en liten del av deras uppvaxt.
Jag angrar inte en anda minut att jag fort hit, ar absolut ett av mitt livs basta val.

Att ta steget att va Au-pair ar stort, de ar ett stort steg att lamna familjen och vannerna hemma och inte traffa dem pa lange, man flyttar till nya manniskor, en familj, ett helt nytt liv och en ny miljo. Stort ansvar att tahand om andras barn och man lar sig att hand om sig sjalv. Nu nar jag har gjort detta, sa kanns det som att jag kan gora vad fan som helst! Arligt talat! ;)

ChuckE Chesses!

Idag var jag och Molly, med Sandra och Jack till ChuckE Chesses och at pizza och lekte dar. Fanns en massa olika saker att gora, jatte kul stalle, for bade barnena och oss stora barnen, alltsa jag och Sandra ;)



Hej mitt vinterland

Nu haller snon pa forsvinner, ja den ar snart helt borta. Men nar de va sno, da va det massor och saklart passa barnen och jag pa att busa i snon :)



Kommer sakna dessa tre sota barn nar jag aker.


Sloa fia

alltsa idag har de varit en riktigt lugn dag. Hade sovmorgon, for att Ron var hemma, skoont! sen har de nog varit helt dott, tvatta barnens klader och muppa runt pa datan och sen hamta jag Molly och pojkarna kom hem! Da blev de laxor, leka och middag som stod pa schemat. Jag och barnen kocka tillsammans och de blev riktigt mumsigt! masterkockar som vi ar! ;) Sen blev de mera laxor, wii och nu sitter vi och diggar till Pandora, alltsa de ar internetradio, med de senaste hitsen pa och dessa ungar kan alla sanger som jag kan typ! Sa vi har samma musiksmak, lite roligt :)

Snart ska de nassa och jag ska trana lite :)

I morgon blir de Chuck E Cheese med Sandra och hennes lilla Jack, ett stalla for barn, dar de kan leka en massa och ata pizza och sen pa kvallen blir de SB med Brudarna!


haha

alltsa jag kunde inte lata bli! jag bara masta lagga upp laten! hahaha jag och min underbart roliga humor xD


Nyarsfirandet man aldrig kommer glomma

sa kan jag beskriva kvallen.. Haha denna kvall/natt kommer jag nog aldrig glomma! Den var absolut helt annorlunda an de andra nyarsfirandena jag har varit med om och absolut den mest minnesvarda! Herregud! Jag sager da detta, de ar da inte alla dar man firar nyar in the big apple! Hur kvallen borja och hur kvallen sluta kommer jag ihag, men inget dar i mellan... hehe joo alltsa nog gor jag det, men allt ar lite rorigt och lite suddigt sadar som de kan bli, dar pa smatimmarna.. Men det borja att ja for ivag till Sandra och Sofie var redan dar, vi fixa oss lite, drack lite vi och Sofie & Sandra at sin glamorosa nyarsmiddag, den slar nog alla nyarsmiddagar med hastlangder! Smorgas med peanut butter! ;) Sen begavi vi oss till taget och sen kom vi till Penn station och motte upp Carro & Vera, da var de bara dags att hitta ratt Tunnelbana och metrokortet att funka.. Vilket inte alltid ar sa latt, vi skulle alla aka pa Veras kort och jag var den sista som gick igenom, och nar jag skulle dra kortet, sa funka de ju saklart inte! Suck! En kille bakom forsokte hjalpa mig flera ganger forsokte vi och ingenting hande, sen sa fraga vi vakten brevid mig och da sa han att man kan bara aka 4 per gang och sen maste man vanta typ 2 timmar innan de funkar ingen typ, men han slappte igenom mig, trevlig snubbe i uniform! Tackar tackar sa jag da och sen sa akte vi, men sen masta vi ga ganska langt och vi var inte riktigt helt hundra pa vart vi skulle, men vi tog taxi och taxin stanna utanfor ett hotell, eller de sa ut som ett hotell.. men de va typ lagenheter, som hade en receptionist och en dorrvakt, de tyckte jag var lite cool, vi akte upp till forfesten och dar motte vi ett helt gang med svenska au-pairer, svenska studerande, modeller och annat folk, de va typ amerikaner och svenskar. Dar va de mycket daligt med blandvatten, sa jag korde pa whiskey och cola och sen blidde de bara whiskey, vilket smaka for jakligt! Men trevligt var det!
Sen skulle vi bege oss till klubben, Nikki Beach, men for att komma dit, sa masta vi ta taxi, vilket fasiken inte ar latt pa nyarsafton i New York City! Vi korde pa Sex and the city " taxi", men de gick inte riktigt sa bra, men tillslut blev vi nagot desperata, sa vi tog svart taxi och de gick riktigt bra, Vera var extra snall och kamma chaufforens har. Sen kom vi till klubben, jatte fint stalle, med soffor och sangar och en massa roliga hattar, tutor och ballonger! Oppen bar hela kvallen! :D Ja dar dansa vi och ja var alla inne i dimman och lekte, haha vid tolvslaget dansa folk pa bordena och vi rakna alla ner tillsammans och sag pa direktsend tv, fran time square och under tolvslaget spela de Firework med Katy Perry! Helt otroligt! Sen lite senare under kvallen, tog Sofie pa sig "mamma" rollen och fick mig och Sandra till Penn station, tur att vi har dig Sofie!!
Haha under taxifarden till Penn, sa hade jag kommit till de harliga, " pratahelatiden" stadiet.. stackars Sofie, men sandra tyckte de va lite roligt haha. Men sen sa foljde jag och Sofie med Sandra till taget, eller vi sprang efter henne, men sen nar vi kom pa taget, sa var det fel! hehe sa vi fick byta och sen kom vi pa ratt! Fick sta och vanta typ 45 minuter pa taxi, vilket jag absolut inte var sugen pa da! Men hem kom jag och ringde mamma gjorde jag nar jag var hemma, vilken duktig unge jag ar ;)
Haha jaa kvallen var helt knasig med sjukt kul! Men super bra tjejer! ♥
VI TOG 2011 MED STORM!











Baksmallan

Haha alltsa om man anda sku veta hur manga som har vaknat upp dagen efter, med angest och jatte bakis och angrar massor man gjort kvallen fore och kommer knappt ihag allt och sager att de aldrig ska dricka en droppe till i hela sitt liv!
Denhar laten ar lite kul, om man tanker pa texten, en riktigt kulig bakislat ;)




Nyars pepp!

Denhar peppa jag med infor nyar!


Christmas in New York

Alltsa jag ar seeg, har tankt flera ganger att skriva om julen har, men nu jaklar!

Julen har har varit jatte mysig! Inte som hemma, men inte langt ifran :)
Familjen har tar verkligen hand om mig! Den 24 sa fick barnena sina paket fran Aland, sa de oppna eller snarare slet upp paketena! Sen at vi lunch, med tomtegrot och julskinka, super gott! De var en ganska lugn dag, skypa med alla hemma, och var med da tomten kom. Men saklart nar tomten kom, sa hade nagon pilla pa skype hemma och de kom inte ihag losenordet till skype kontot, sa jag missa tomten! Men var med pa telefon da, sen efter han hade gatt, sa funka det! Sa typiskt! haha men de va mysigt :) fick aven skypa med mormor, morfar, farmor och farfar :) helt annat att se dem och prata samtidigt och inte bara hora dem via telefonen.
Sen pa kvallen for jag till Sandra pa julmys, Oliwia och Sofie var ocksa dar, vi sag pa Kalle Ankas jul, som Sandra hade ladda ner och tomten ar far till alla barnen! Jatte mysig kvall, en perfekt julafton :)

Den 25 kom barnena och vackte mig och sa att tomten hade varit dar och lamna julklappar! Sa da sprang vi ner allihop och jessus vad klappar de va! Haha alla var yrvakna och rufsiga i haret! Tomten hade lamnat julklappar till mig med och massor med godis i en julstrumpa! Da blev jag glad! :D Jag fick smycken, smink, biljett till christmas showen, en partyvaska av market Coach ( dyrt), massor med kroppskramer, Gota kanal filmerna, ramar av Cica, som hon hade gjort sjalv och med bilder i och ett jatte fint kort av mamma, som hon hade skrivit :) Jatte glad over de jag fick! Sen sa gick jag och sov nagra timmar till, haha var sa trott, kom hem ganska sent fran Sandra och sov inte sa manga timmar, eftersom barnena kom och vackte mig kl:7!! hehe
Men sen nar jag vakna andra gangen, var de bara att hoppa i duschen och gora sig i ordning, for julmiddag hos Rons bror och familj. De va riktigt trevlig och god mat! Sen var jag riktigt seg nar jag kom hem, men orka iaf en stund, skaka rumpan till wii, Just dance 2! ;) Mysig jul!






25 December




RSS 2.0