Uppdatering

Laget ar inte det basta med mig idag, har nog inte matt sahar daligt pga en forskyldning pa mycket lange! kan inte ens minnas sist! Har tagit nagot mot forskyldning och sovit nagon timme nu pa dagen, ska ata lite och sen ska jag aka vidare till JFK och mota upp Ida!! :D Ska sta och vifta med alands flagga och se stolt ut! Underbart! :D Hoppas jag hittar henne, JFK ar en enorm flygplats! Men det skall nog ordna sig :)

Massor med karlek, Sofia

Kubb

Idag har vi varit riktigt svenska, spagetti och kottfarssas till middag och sen spela vi kubb till efterratt! :)
Fasiken vad barnena va duktiga pa kubb! Men man maste passa sig lite nar Molly kastar, hon kastar lite som hon vill, sa man maste ta skydd ;) Men riktigt mysigt, satt aven ute i solen idag och laste lite. Jag laser ju aldrig, men passade pa att mysa lite. Har typ varit ledig idag, men har inte matt sa bra, sa har chilla heladagen. Carina akte ivag med Jesper och molly en svang pa kvallen, sa jag blev hemma med Tyler, vi byggde lego och lyssnade pa musik. Sa mitt i allt ringde telefonen, sa sprang jag ner, da plingade nagon pa dorren, dar stod min kara van Sandra, haha hade helt glomt att hon sku komma, satt och byggde seriost med lego och lyssnade pa musik, hade inte hort ett ljud, hon hade ringt flera ganger och plingat pa dorren, haha ingen kan na mig :P Vi akte en svang till SB och myste, Hjarta pa dig :)
Min forskyldning har bara blivit varre, tog mig en sup forut,alltsa en medicin sup, smakade faan, men de sags ju hjalpa...? har inte markt nagot... Suck!
lite nervos infor i morgon, ska aka och hamta Ida helt sjalv till JFK, en mega stor flygplats! Har aldrig varit dit, sa vet inte riktigt hur jag ska hitta.. Men det loser sig :) var tankt att Sandra skulle komma med, hon kan vagen utan och innan, men hon ar upptagen med annat.
Ska forsoka sova nu och se om jag mar battre i morgon.


Not good

Vaknade i morse och kande hur det brande i halsen och jag kan knappt andas genom nasan. FAAN! Jag har inte alls tid och lust att bli sjuk, inte nu! Ida kommer i morgon och vi har en massa vi ska gora. Men klart det kommer ga anda, men det skulle ju va sa mycket battre om man va frisk! Men kanske det gar over..snart...
Igar kande jag mig riktigt duktigt! Jobbade heladagen, fran 8 - 9 pa kvallen. over 12 timmar.. Hade lite paus nar molly var i skolan, men da blev det trana, duscha, stada koket, vika tvatt och skypa  med mamma & Wilma.
Sen nar pojkarna kom hem, blev det laxor, tidig middag, gjorde Tyler klar till Baseball, men tranaren som skulle hamta honom, kom aldrig, sa da blev jag sen med Jesper pa hans Baseball.. SUCK! Varfor kan inte manniskor i detta land ringa och saga om det inte blir nagon traning.. Men jag har aldrig kort Jesper till Baseball, sa jag korde forst for langt och sen nar vi hade svangt in pa ratt gata, sa hittade vi inte riktigt dar heller, men tillslut hittade vi. Han skulle bara prova sina klader, men da trodde ju de att jag var hans mamma, utan sa typ 5 ganger att jag bara ar barnvakt, sa jag har inte riktigt koll pa vilken storlek pa byxor han ska ha osv.. haha men hur ska man presentera sig da? "Hej jag heter sofia, jag ar inte deras mamma jag ar bara barnvakt och jag ar fran Sverige" ( Jag sager Sverige, for de vet ju knappt vad finland ar) kanske jag ska borja med det :P
Haha Tyler tycker det ar sa pinsamt nar han har en barnvakt.
Sen natta jag barnen och stadade vardagsrummet, sa carina skulle komma hem till ett fint och rent hus :)
Var riktigt nojd nar jag satt mig i soffan och sag pa lite NCIS.
Nu vet man verkligen hur jobbigt min mamma hade det med 3 ungar, som inte plockar upp efter sig. Utan man gar och plockar efter dehar ungarna helatiden! Glas, papper, klader, skor, leksaker, jackor.... alltsa alltid nagot!
Nu vet man verkligen hur det ar att va mamma, forutom att de inte ar mina barn. ;)

Love, Hemmafrun


Andra filmen



Sandra filmade, Sa snodde dem av henne hehe;) <3

Life is good!

Nu ska ni fa hora  Long Islands basta sangfaglar! Lat mig presentera i taxin pavag till GLO, Sandra, Carro, Cicci och jag sjalv, nar vi ar pa varat basta party humor! Haha underbart, det ar det anda jag kan saga om dehar klippena! :D
Puss pa er <3




Mandag morgon

Sitter och ater frukost med Molly nu. var sa trott i morse, sa nar jag och Molly lag och sag pa tv, eller jag lag och hon satt pa min mage, sa ser typ alltid vara mornar ut, innan vi ater och leker. lite gulligt :) men idag sa kunde jag inte halla ogonen oppna, utan somna, sa jag sov typ en halvtimme, innan Molly vackte mig, uppss! De va inte riktigt meningen, men ibland ar man sa trott att man inte riktigt kan kontrolera det. Snart ska Molly till skolan och jag ska trana lite och tvatta barnens klader. Ikvall kommer Carina hem :)

Pa onsdag halv 4 landar Ida pa JFK!! :D Ska bli sa kuuul!! Hon har en helt lista pa vad hon vill se och jag har ocksa en massa att visa! En vecka med fullspackat schema! :)


Weekend hos Caroline!


Har bott hos Carro hela helgen, riktigt nice! I hennes stora och biffiga hus! Riktigt fint! Sov i gastrummet, sag ut som ett hotellrum. I fredags akte jag och Sandra ivag till Carro, vi blev saklart lite sena. Men var vi kom dit sa va middagen klar och det va bara att hugga in, duktiga Carro! :)
Tacos, vin och trevligt sallskap. Senare kom Cicci med :)
Vi hade det riktigt fint! Sedan ringde vi taxi och akte till GLO en klubb har pa Long Island, jatte stor. Jatte kul kvall med drinkar, dans och super goa tjejer! Dar va vi 4 blonda tjejer, i ett stort hav av amerikanska man, de va typ bara killar dar och alla sag likadana ut! Alltsa amerikanska killar och tjejer ser precis ut som de i Jersey shore, det ar en amerikansk serie, Sa vi stack varkligen ut och alla killar kladdade och skulle dansa med oss helatiden! Alltsa lite eget space vill man ju ha. Men det var en riktigt bra kvall, jatte kul! :D
Sen drog vi oss hem till Carro och flummar runt och sen lockade sangen.
Pa lordagen var det att stiga upp i tid, inte sova har inte. Carro hade bakat scones, jatte gott! En riktigt hotellfrukost :) Sandra och Cicci akte hem, jag och Carro akte till Tanger, dar motte vi Emelie, gick runt dar, at pa Johnny Rockets, ett riktigt amerikansk matstalle, som taget ur en film. Dansande och sjungande servitorer och 60-tals musik, harligt! Vi hittade ocksa en fotoautomat, sa vi passade pa att ta lite bilder. Sa vi gjorde tva jatte "amerikanska" saker:) Sen sa vi hejda till Emelie och akte till Carro igen, tog lite bilder och sloa. Vi va riktigt troga, satt i tre timmar och gjorde typ ingenting. Blev middag pa Panera Bread och bio, Paul, men Carro somna och jag var nara, Haha. Hoppade i sang nar vi kom till henne. Akte ganska tidigt fran henne idag, har tvattat och tagit det lugnt :) Ska snart ata middag.
En riktigt bra helg, ater igen! :) ♥

Fredag -GLO





Lordag-Tanger





Pussss


Pump it up

Lite bilder fran Pump it up, dar vi firade molly & tyler :)


Spring

Vilket underligt vader det kan va pa varen. Igar regnade det heladagen och lite hagel med. Sen pa kvallen borjade det forst hagla, sen blixtar och dunder och sen borja det snoa?! Har da aldrig varit med om nagot liknande.. forra veckan var det varm och skont och nu ar det kallt och sno...eller snon haller pa smalta nu.
Underligt.

Igar kom Sandra hit, vi at lite middag och hamta molly och busa med pojkarna i bilen. De fick fnatt, skrattade som galningar heelatiden! Sen nar Ron kom hem, akte vi ivag till Target och knappade oss. Typ bara vi dar.
Vi var bada sa stela, sa vi sag ut som tva tanter, jag ar tant1 och sandra tant2! haha!

Ikvall aker jag ovh Sandra till carro en svang och myser :)
Ska forsoka komma ivag till gymmet en stund bara :)

Love, Sofia

Full Service

Jag har jatte problem med tanklocket pa bilen, alltsa Jeepen. Sa jag kan typ inte tanka sjalv, sa jag maste alltid aka till en mack, som har full service. alltsa da star det en person dar, man vevar ner rutan, eller trycker pa knappen, sager sa mycket man ska ha och sen sa betalar man. Mycket effektivt. Jag ar typ alltid till samma mack och det ar alltid samma person som tankar. Han borjar kanna igen mig tror jag :P

Ungarna kom till religonen och molly ar hos en kompis, sa jag har inga barn hemma. Har typ inte jobba alls i dag, bara slappat. Livet leker! Ska snart laga mat och sen blir det laxor, stada rum och sen tror jag Sandra kommer en svang :)

Puss!


Onsdag

varst vad varmt det blev har da, tankte jag just. Men det tog ett litet tag innan jag fatta vad det var. Imma pa fonstret och grejjer. Men det ar torktummlaren som ar sonder! iiih! det blaser rakt in i huset, inte undra pa att det ar varmt!
Nu kommer snart pojkarna hem, ska kora dem till religionen, forsta gangen sjalv. Men det borde inte va sa svart. rakt fram och vanster vid forsta trafikljuset. Det maste jag ju fixa! ;)
Blev gym i morse med Sandra, riktigt skont! Har dock mega traningsvark i mina ben, SKONT! Det var en slusk som stotte pa oss pa gymmet, eller pa Sandra, haha. Han var jatte brun och jatte graharig, med guldringar. En riktigt mafia boss, som man ser pa film och en sag en massa tanter dansa zumba, haha vilken syn! Dagens underhallning, sa ny ska Sandra och jag borja dansa zumba med tanterna!
Sandra; "Jag langtar till jag blir tant, det ar ju kul att va tant" (typ) Haha

// Eriksson


USA


Moahahaha!

Usch vad grym man har blivit sen man kom hit, eller hur ska man saga.. lite sadar olaglig.. bad!
haller pa med en liten operation, hemligt, med Sandra och Carro! Resultatet kommer bli toppen! :D


Pretzel

I sondags at jag min forsta Pretzel. Det ar typ en kringla, eller det ser ut som en kringla. Jatte goda och sa amerikanskt. Jag at en plain, men det finns med kanel och salt med. Finns att kopa overallt, i typ varje horn och varje mall.


Welcome to America

haha alltsa Amerika! Vad ska man saga!? Det ar tydligen jatte inne att ha massor med mexikanare, som tradgardsarbetare. Alltsa det ar typ alltid tre mexikanare som klipper gras osv.. men grejjen med det hela ar att nastan alla amerikaner, inte har nagon gard, alltsa den ar mycket liten! Sa de tar 10 minuter for dehar mexikanarna och det kostar 25 dollar i veckan. Visst det ar billigt, men snacka om lathet!! Men i detta hus sa klipper vi graset sjalva. Carina tycker det ar sa lojligt att ha folk som klipper deras lilla gard, nar de likabra kan gora det sjalva! 

Har ar det ocksa lite hysteri om vem som har den snyggaste garden. Ska bli intressant och se hur det har slutat..


Hurtbulle

Steg upp halv 9 for att aka till gymmet med Sandra. Gick pa Body sculpture. Jatte jobbigt for musklerna! Kanner mig lite darrig om benen nu, meen det kanns bra! Kanns att man har gjort nagot :)
Idag ar det soligt och varmt ute! Skoont! :) Ska skypa lite och dricka lite kaffe ute  och sen kommer molly hem igen.
Ron berattade just att det ligger en nojespark 10 min harifran och typ en timme harifran ligger det en vattenpark! Toppen!
Ikvall blir det en sen kvall igen.. Men i morgon ar jag ledig igen pa morgonen fram till 3 typ. Blir det lite gym igen och sen om nagon vill hitta pa nagot! Ring! :D


I love NY

Ville bara saga det annu an gang, I LOVE NY!

Egopic

Alltsa jag ar inte den anda som tar egopic.. hehe de borjas i tid ;)


Nya tider

Har fortfarande sno kvar pa min blogg, har inte riktigt tagit mig tid och klurat ut hur man tar bort det..

SNART KOMMER IDA HIIIIT!! NASTA VECKA DEN 30 MARS! SPANNANDE!! :D Ska bli mega kul att traffa henne igen, saknar henne! Har inte traffat henne pa evigheter! Sa nyfiken pa allt hon har gjort i Mexico! Ska bli sa kul att fa visa henne runt! :) Sa pa onsdag aker jag och min kara van sandra till JFK och hamtar henne, Sandra ar min gps, livslevande! Inte alla som har det ;) hihi





I'm Back

Som ni redan har forstatt, sa ar jag jatte trog pa att blogga pa helgerna. Sa det blir alltid en paus under helgerna. Men nu ar jag tillbaka :)
Helgen har varit riktigt mysig och bra. At middag i fredags pa Applebee's med Carro & Sandra. Sen kopte vi lite vin, vi akte vidare till Sandra, drack vin, skrattade och pratade och hade det riktigt trevligt!
En trogstart pa lordagen, var allmant mycket seg, ja vad nu det kunde bero pa;) haha Carina sa iaf att jag sag hamsk ut! haha. Carina korde mig till taget, Sa at min bagel och drack kaffe pa taget, ganska chill:) Sen motte jag Sandra och Carro pa Penn och en lite senare motte vi upp Emelie & Julia. Vi akte downtown till Ground 0. Dar World Trade Center lag, sa vi var pa samma stalle som den hamska terrorattacken intraffade for 10 ar sedan. Tank att det var sa langesen, men amerikanerna kommer ihag det som att de hant igar. Jatte hamskt. en nar jag kom hem sa berattade Ron om vad de gjorde den dagen, attacken hande. Hamskt. Nu haller de pa bygger nya torn, men det tar tid och de var typ tankt fran borjan att de skulle va klara snart, men det kommer de aldrig va.
Sen gick vi till Century 21 och shoppade lite, hittade en grymt snygg guldklocka och tva shorts. Borjar bli sommarvarme har ju! Vi strosade runt, at lunch pa donken i chinatown, dar trangdes vi med alla chinerser och var pa jakt eftet fejk vaskor! alla hittade va de sku ha och billigt med. Tog taget hem med Sandra, i Rockvillecenter steg det pa en massa fulla amerikaner, eller om det var irlandare ar inte riktigt saker. Men de satt sig runt oss, och ropade over oss och sen saklart nar de horde att vi inte va amerikaner, sa borjade de ju saklart fraga var vi var ifran och en massa. Sen flydde vi! haha
Blev en lugnt lordag hemma, tog en riktigt lang och varm dusch och sen satt jag och snacka med Ron jatte lange. Sen blev det att sova.
Sov lange pa sondagen och at frukost med carina och tog det lugnt. Sen blev de  Friendly's med Dan, Sandra och Cicci. At en mega stor glass och sen blev det lite snurr i Ciccis bil, visste inte riktigt hur vi skulle hitta till AC moore, men vi hitta och sen blev det Broadway mall, dar hakade Carro pa :) En riktigt lugn och mysig sondag. En riktigt bra helg, men kan inte forsta vart tiden tagit vagen?! Det gar sa fort! Shit!

Denhar veckan ar Carina borta, pa jobb traning i Florida. Lagom avis! 35 grader och sen har hon hyrt en gul "bubbla", jag alskar "bubblor"! Urk!
Sa jag jobbar lite extra denhar veckan, lite senare kvallar an vanligt. sa har jobbat sen 8 i morse tills 9. jag har annu inte slutat, men barnena ligger i sina rum och ser pa tv. har varit en riktigt bra dag, inget tjaft alls, forutom lite spilld mjolk i soffan och lite tval i ogat, sa har det gatt riktigt bra! :) Nojd! hann trana lite nar Molly var i skolan och prata med min kara familj :)
I morgon ar jag ledig fram till 3. Sa det blir gym med Sandra i morgon! Skont!

Ser jatte framemot denna helg! Blir sleepover hos carro hela helgen, hennes familj ar borta. Sa aker till Carro pa fredakvallen nar jag slutar. Wii! Roligt att ha nagot att se framemot! :)

Btw, nu har Jepser ocksa borja gilla NCIS, han tycker det ar cool! hehe nagon att de det med :)
Tycker om mina vardbarn, det gar lite upp och det gar lite ner, men det ar sa det ska va, GULLUNGAR :)

Kommer lite bilder nu, som jag har snott av mina sota vanner Sandra & Carro :) hehe lite sadar elakt, men jag vet att nu tycker om mig anda :D Puss! <3





Fodelsedagsbarn!

Idag har min kara och alltid lika underbara van Malin fyllt 20- hela ar! Tiden gar sa fort! Du har alltid varit vid min sida, har kannt sig sedan lekis. Du & jag malin <3
Hoppas din fodelsedag har varit super bra och Arken lika sa! ;)
Puss Hjartat! Saknar dig.



Hurra!!

Leva livet

Sitter hos Sandra och dricker vin med Sandra och Carro! Riktigt trevligt! :D


Sommarvarme!

Alltsa idag har det varit sa varmt ute och ar fortfarande, sa varmt som vi har hemma pa sommaren 23 grader! Helt underbart! :D Varit och lekt i parken med Molly, Sandra ochJack, sen akte vi till sandra en stund och lekte. Jatte bra dag! Ikvall blir det middag med tjejerna! Livet leker! :)


Hit the lights

Molly och jag sitter och diggar till denna!





Fodelsedagsbarn!



Idag fyller denna tos 21 ar! Grattis! Hoppas du far en jatte bra dag! :)

07.30 AM

Urkburk! jag hatar verkligen tidiga mornar! Dehar ar nog den tidigaste morgonen pa mycket lange! Forut steg jag upp jatte tidigt, nar jag jobba hemma. Da borjade jag vissa dagar halv 8..Men det ar forsta gangen har iaf Nu ska jag koka mitt morgonkaffe och forhoppningsvis piggna i lite.. Sen skicka pojkarna till skolan och leka med molly, innan hon aker till skolan. Trist att jag maste jobba nu pa morgonen, for att det ska va en jatte stor st partick's days parad i city, som jag garna sku vilja se, men maste jobba.
Idag lovar de jatte varmt! typ runt 20 grader, de ni! inte daligt for att va mars! Men som sagt, har blir de varmt i mars. Ska troligtvis vara varmt resten av veckan! :D
Har dock inte kopt nya shorts som jag har funderat pa lange, maste fa de gjort idag!

Pump it up igar var riktigt roligt! Massor med uppblasta banor, tavlade med barnena och carina. Busa runt i en timme och sen blev de pizza och cupcakes. Sa firar man i USA!
Blev aven en fikastund med Carro igar efter pump it up, pa Panera Bread. Mysigt! :)





Den gamla godingen


Who'll stop the rain

Idag ar det en mycket regnig dag! Sa alltsa en inne dag, en dag da man inte far daligt samvete for att man inte ar ute. Men blev gym i morse med fina Sandra, tankt att vi sku ga pa spinning, men det jobbiga med spinning ar allt, men de varsta ar cykelsadeln, vi far sa himla ont i rumporna av den! Och jag har redan mega traningsvark i rumpan sen igar.. sa de blev lite, springa pa band och maskiner. Idag ska Carina & jag baka cupcakes, Till Tyler & Mollys fordelsedagskalas som ar ikvall, pa Pump it up! Ska bli jatte kul! :)
Tydligen vill  nagon hemifran, som jag inte ensa kanner, "bestalla" lite cupcakes saker av mig. haha tyckte jag va lite kul! Ryktet sprider sig, att jag gillar att baka cupcakes ;)

I morgon ar det st patrick's day. Da ska alla kla sig i grona klader. 

Horde den har gamla godingen pa radion idag, fick sa harliga sommarkanslor. Pappa har alltid, sa lange jag kan minnas, spelat i baten, i den gamla kasettspelaren, obs! Kasett, sa de sprakar lite sadar harligt. Ja men denhar laten har vi alltid spelat nar vi har akt bat, varje sommar. Massor med Creedens och Smokie latar. De har jag vaxt upp med :)
Den kommer i nasta inlagg..lite tekniska problem..






Bildbomb

Har kommer bilder fran helgen :)

Friday



Saturday

Pa mallet hitta vi en jatte rolig godisbutik, med en chokladfontan! Sa jag at en stor jordgubbe, som var doppad i choklad! Mums!



Sunday


Inte for att skryta! Men jag har bildbevis! ;)


bombombom

Har lart Molly en ny liten sang.
"Djungeltrumman, bombombom" nar man sjunger bombombom, sa ska man klappa sig pa magen samtidigt. De tyckte hon var jatte roligt, men hon slutar ju aldrig! haha hon ar som en skiva som hackar! Meen urgulligt! Hon kan inte utala r, sa jaa ni kan ju bara gissa hur gulligt de later :)


Upp och hoppa lilla loppa, annars ska jag pa dig hoppa..

Sa kanns det ibland! Haha usch vad jag hatar tidiga mornar.. Men tur da att man har super vackarklockan Sandra! Som messar som en tok for att se om man ar vaken! haha bra det!

Har inte skrivit pa lange nu, vet dock inte riktigt varfor. For har hander de ju grejjer helatiden..men nu antligen!
Har antligen blivit meddlem pa sandras gym! Igar fixade vi det, 20 dollar/manad! Jatte bra pris! Om man tanker pa hur dyrt det ar hemma.. Sjukt billigt har! Det ar riktigt bra att va dum och blond ibland. Speciellt igar, darfor fick vi det billigare, tror jag.. Men jaa fatta inte riktigt vad han menade alla ganger, han pratade jatte otydligt och jag vi sa typ what?! helatiden.. sa fragade han var vi var ifran och sa fick vi de billigare! Toppen! Kopte ett par nya traningsskor i lordags, jatte fina och jatte skona! Sa nu ar jag jatte pepp! Sa jag och sandra korde ett pass i morse och i morgon ar det spinning pa schemat som galler, uppe med tuppen bara, spinningen borjar 09.00, sa ingen sovmorgon har inte! Har ska vi bli iform till sommaren!:D

Helgen var riktigt lugn och fin. I fredags blev det mys pa Cheesecake med ett gang brudar. Alltid lika mysigt pa cheese, dock sa sjunger personalen happy birthday heelatiden, tror de sjong det typ 5 ganger. For alla kommer dit nar de fyller da sjunger personalen, om man sager till :)
Pa lordagen blev det en tur till Rooseveltfield mall med Sandra, Cicci & Sofie. Shoppade lite, en ny vaska, halsband, massor med ogonskuggor. Sen Lagade jag och Sandra tacos, jatte mumsigt! Men min vardpappa stor sig jatte mycket pa att vi at tacos med annanas :P haha! Jatte gott ju! Sen stack vi till MJM, en butik med massor med billiga markes skor, dar hittade jag mina traningsdojjor! Lycka!
Sondagen blev en hel dag med Sandra, akte med pa hennes LCC mote, vi bowlade och jag kom tva! Hehe meen inte ska jag va bitter for det, fick 5 strike! FATTA 4 STRIKE!! :D haha De va typ en massa tyskar och mexikanare dar. Sen akte vi till Panera bread och at sallad med en ny tjej, Lisa. Hon ar fran tyskland, har nyss flyttat till Bellmore. En mysig dag, som slutade hos sandra med camp rock 2! Disney in my heart!

Jaa ikvall blir det bio med sandra, Lisa och en annan tysk tjej Amelie :) Red Riding hood! en ny film, thriller, jatte laskig! jag som aldrig har satt en thriller pa bio.. typ.. hur ska detta sluta?

Btw: Varfor fyller typ alla ar i mars och april?! kan nagon manniska forklara det for mig? har skickat en massa kort! jag blir ruinerad ;) haha skamt och sido :) jag alskar att skicka kort! :)

Nu ska jag stada upp i koket och sen hamta molly.

Love, Sofia

Minnen


Alla har vi latar som vi trottnar pa for att de tjatas ut, pa radion, pa klubben, hemma, osv.. Men trotts det sa kan man ju inte latabli och lyssna pa latarna, for att de har sa manga minnen med sig och man blir sa glad! Denhar laten ar precis en san! :D

KARLEK!




 Igar blev det SB mys med Sandra, Cicci och Sofie :) Idag kommer Sandra hit med Jack! :)


 Det regnar helatiden... Inte ok!

Empty

Kanner mig lite tom pa nagotvis.

XIT- andas i en påse och tänk på april .

Jaa underbart! Gar igenom partypics pa XITs hemsidag och se vem jag hitta dar! Om inte jag och min kara van Parwin!! HAHA


Puss


Uppe med tuppen

Kan man ju lugnt saga! Men idag ar jag inte dodstrott iaf! Somna runt 10 igar kvall och gick 08:15. Sa sov manga timmar och sen at jag en superduper frukost, som bestod av stekt agg, flingor, kaffe och juice. Den ni! ;) Snart ska Molly och jag aka och ata lunch och sen blir det skola for henne och traning for mig! inte lat har inte! Sen tror jag carina kommer hem tidigare idag och det betyder att jag slutar tidigare! :) Sa nagon som har tid att ses ikvall? :) Long Island brudar! :D

// Sofia

Mandag med Molly

Jaaa idag har Molly och jag varit pa aventyr! At lunch pa Ikea och lekte i parken innan skolan borjade. Jatte skont att man kan va ute och leka! Orkar inte sitta inne mera, som man har gjort nu 3 manader.. Men ingen sno och bara soool! :D Inte ar det supervarmt precis, har regnat nu nagra dagar.. Men solen ar varm, dock det blaser kallt..


Sotis!

127 hours

Sag just pa 127 hours. En film som ar baserad pa en sann historia. Riktigt bra och ganska hamsk. Men helt otroligt vad en manniska kan gora, for att overleva! Maste ni se, utan tvekan!







Hall pass


Lyckat

Var ute och busade med barnena idag, fick en basketboll i huvudet, sa har varsta huvudvarken nu.. ajaja... sen har jag just klistrat pa losnaglar, jatte snygga och inte alls langa.. men dock lite langa, nar man ska messa.. Not good! Jag som messar som en tok helatiden :P
Sa nu blev jag jatte trog.. Ha overseende ;)

Nu ska jag krypa ner i sangen, med lite te, se pa NCIS och forsoka somna tidig.
I morgon ar det FREDAG = LOOON! wiiii!

Love, Sofia


Hello Moskva


sometimes

Ibland sa har jag mina "hemmafru" dagar. Fick ANTLIGEN mitt rum stadat! Det har satt hamskt ut! Alltsa RIKTIGT hamskt ut! Men nu har jag fatt det lite organiserat och mera plats. Nojd! :)
Fick aven mina och barnens klader tvattade, tranat, lagat middag och skypat med Irene. Jatte kul att fa prata med henne! :D
Jobbade lite senare igar, sen kom Carro forbi och vi akte till SB och myste dar med lite kaffe och varm choklad. Jatte mysigt! Kandes precis som forsta gangen jag traffade henne, samma SB och samma carro. fast denna gang sa kande vi ju varandra ;)

Sov riktigt daligt inatt och vaknade halv 8 av ett munspel!! Alltsa Carina kopte ett lila munspel at Molly igar och INTE BRA! Carina sa att jag skulle forsoka gomma det nar jag far chansen.. hehe!


3/2/2011

Alltsa det slog mig for inte sa langesen. Att jag akte hit, till USA nar jag var 18. Har fyllt 19 har och kommer fylla 20 har med. Alltsa det betyder att jag akte hit som 18-aring och kommer hem som 20 -aring! haha det ar ju lite coolt anda ;)

Jag - USA -2011


Hurra hurra hurra!!

Idag fyller min kara van Kent 20 hela ar!! :D wiii! Grattis Keent! Jatte trakigt att jag inte kan va hemma och fira dig, meen hoppas du far en bra fordelsedag anda ;) OCH nu Kent far du ga ut pa lordagar ocksa! Siddubarra! haha




Inte ska man klaga inte

Alltsa jag har nog hur varldens softase "jobb", fast det ar ju ett jobb, men inte riktigt ett "riktigt" jobb. Men idag har jag ju typ inte gjort nagot alls! Ron var typ hemma heladan, sa jag stada pojkarnas rum och lagade middag. Sen akte jag till Sandra, vi gymma och sen sa holl jag henne sallskap nar hon passade barnena. Men alltsa att ta hand om barn ar inte alltid de lattaste, men nog ar det latt om man gamfor med andra jobb.. Hehe sa inte ska man klaga heller :)

NU ska jag glo pa tv och i morgon kommer det en ny arbetsdag. Onsdag den 3 mars. Alltsa jag kan inte fatta att det redan ar MARS!! Jag kom ju nyss?! helt sjukt.


// Fia

On the floor


Varens planer!!

-Den 30 mars kommer IDA HIIIT!! :D
Och blir en vecka.



- Lady gaga spelar den 23! hihi live!

-Den 24 april kommer PARWIN HIIITTT!!!! :D och blir tva veckor!



- I maj ska jag till DC med tjajorna! :)
- 1 Juni, KOMMER MIN FAMILJ HIT! LANGTAR!


Do it all night!


Haha gasattack!





Academy award 2011

Igar sag jag pa academy award 2011. Jatte skont, att man kunde se det pa kvallen och inte pa natten som hemma. Har varit vaken nagra natter och tittat pa oskarsgalan hemma, men dehar var ju super bra :) Alskar galor av olika slag och speciellt amerikanska galor gillar jag. Alltid bra artister och sa roligt att se deras klanningar! :) Sa otroligt vackra! Och sa tanker man alltid " om anda jag hade en sa vacker klanning" och " om anda jag hade sa mycket pengar", eller " om anda jag hade varit kand och kunde ga pa galor".. Jaa man kan ju alltid dromma ;)


Party in my head

Fredag!!


Collegefest!


Sondag!


RSS 2.0