Price tag


Sandras bild

Vi traffade en jatte skon kille pa The beach house, vi dansade massor med honom och det basta va ju hans t-shirt "everyone else is boring" haha awesome!
Nar vi kom till Long Beach igar, tog de typ en 40 minuter att hitta parkering, massor med bilar, men inga parkeringar, jobbigt! Men tillslut hittade vi en. Sen gick vi och kopte lite dricka, jag betalade, men tog aldrig min dricka, for jag trodde att Sandra hade tagit den och hon trodde att jag tog den, smidiga tjejer alltsa! Och sen nar jag kom hem i natt, sa sag jag att jag hade glomt att ta bort min price tag pa ryggen och min troja som jag hade va ganska genomskinlig, sa alla sag ju sakert hur mycket min troja kostade osv.. Alltsa alltid ska de va nagot! :P


Since I made it here, I can make it anywhere



Lycka nar denna underbara lat kommer pa dansgolvet! Nar man hor den, sa kanner man hur jakla bra liv jag har har och hur underbart mitt ar har vart och fortfarande ar!! LOVE! <3

Igar blev det dans och bbq pa long Beach! Alltid lika kul!! med fina Sandra & Siggis! <3

New York

Har kommer en film som fina carro har gjort! Den ar sa himla fin, sa jag maste visa den till er! :)




Blaslagen?

Idag sa gick jag in pa Body shop, for att titta runt lite. Inte for att jag skulle ha nagot, hade jag tankt, men skulle se vad de hade. Men hon som jobbade dar va ju helt sjuuukt mycket pa! Visst det hor ju till att man ska fraga om man behover hjalp osv, EN gang och inte TIO ganger! hade ju bara lust att saga till henne att dra at skogen, men det ar ju bara rude! Men nar jag stod och tittade pa ogonskuggor, sa fragade hon om hon kunde sminka mig och visa vilka farger jag passade i osv och de va gratis, gratis ar gott! Sa sminkade hon mig, jatte trevlig tjej, men jag sag ju FOR JAVLIG UT!! Hon anvande rosa, guld och lila! Alltsa nej nej saaa fel! skamdes ju nar jag skulle ga och hitta Carina...Sa sa jag till henne att jag ser ju blaslagen ut och hon bara " jag ville inte saga nagot, men jag sag direkt att nagot va fel, alltsa ser ju verkligen ut som att du har en blatira" haha alltsa seriost!! Haha de forsta jag gjorde nar jag kom hem va att skolja bort det! Men det som jag har markt med amerikanska kvinnor, att de sminkar sig med sa extrema ogonskuggor! Inte snyggt! de ar inte sa snyggt med knallrosa, lila, bla osv.. Jaa meen sa kan det ga! hehe

Nu ska jag se pa film :)

CCF

Ikvall blev det middag pa ccf med fina Sandra. Vi at massa mat, cheesecake och drack sangria! Jatte mysigt!! I morgon blir det troligen houseparty eller Long beach! Langtar!
Kanns lite som att man har lordag hela veckan i detta land ;)De gillar jag starkt!




Top baby sitter

Ar ledig idag, sa jag akte med Carina och kidsen till mallet och shoppade runt lite, hade ingenting for mig anda, sa tillbringade dagen med dem :)
Carina kopte en mugg at mig, jatte gulligt! :)





Sa nu nar jag dricker mitt morgonkaffe, sa kan jag lasa att jag ar varldens basta baby sitter! ;)



Avskedsmiddag

Igar hade vi avskedsmiddag for Carro pa en jatte fin restaurang, Prime, lag precis vid vattnet och dar hangde det ocksa en massa rikemansfolk. haha vi satt ute och at middag. Riktigt mysigt! Sandra och jag gav carro en present, vi gjorde for typ en vecka sedan en scrap book at Carro, som ett minne fran hennes ar har och alla fina stunder vi har haft tillsammans. En sak som hon kommer ha med sig hela livet :)
De va en fin med jatte sorlig kvall, sa himla svart att saga hejda! Fruktansvart jobbigt, manga tarar. Men som sandra och jag sa i bilen hem, "vi grater for att vi alskar varandra".




En shot for carro!




btw

En masjavel sket pa min handduk idag.... bittert! och igar holl jag pa skara av mitt lillfinger... smidig tjej alltsa.. hehe


Min fina van

Kan inte fatta, kan absolut inte fatta, att idag ar det sista gangen jag kommer traffa min underbara van Caroline, i New York och jag vet inte ens nar jag kommer traffa henne igen:(
Carro var min forsta van har, om jag inte skulle ha traffat henne, sa skulle jag absolut aldrig ha traffat de andra tjejerna och om jag inte skulle ha traffat carro, sa skulle mitt ar inte har varit sa bra som de har varit, det ar en sak som ar saker. De manaderna som jag har kvar har, kommer inte bli de samma nu nar min fina van Carro aker, for att hon ar en del av mitt liv har, en del av mitt liv har i New York. Alltsa tank vad saker vi har varit med om tillsammans! Har verkligen fatt en van for livet, sa himla glad att jag har fatt lara kanna dig!
Carro du ar verkligen en tipptopp tjej pa alla satt!



Kommer sakna dig jatte mycket! Love ♥


Beachen

Idag akte jag, carina och kidsen till stranden. Vi va redan dar vid 10 och de va redan mycket folk pa stranden! Sa vi har lekt i vagorna och jag hann ocksa lasa lite av min nya bok jag har kopt Water for elephants, jatte bra bok, kan inte sluta lasa. jag som aldrig laser annars, sa nu hittade jag en bok som jag gillar. Ska se filmen ocksa. Men vi kom hem for en timme sedan, nog for att jag hade sand verkligen overallt, OVERALLT! och saltvatten i mangder i mitt har, i nasan och till och med i munnen, sa ar jag inte bitter for det ;) Vagorna ar sa starka, sa jag gick lite langre ut med Jesper och sa mitt i allt sa tappade jag fotfastet och trilla i vagen, skit laskig! Det ar sa stromt sa att man blir helt hjalplos! Men ingen mer skada skedd, forutom att jag holl pa att tappa hela min bikini, sa nu har hela stranden satt min vita rumpa, UNDERBART! hehe.. 
Va helt underbart att ta en dusch sen nar vi kom hem och duscha av sig all sand och salt.
En riktigt bra dag pa stranden med min fina vardfamilj :)





 


I'm still alive

Jaa alltsa vad ska jag skriva riktigt. Har har det ju inte hant sa mycket, mina dagar ser likadana ut, har kidsen heladagarna, poolen, ata, poolen, ata, sandra kommer pa besok, poolen, ata, osv.. Sen sa ar man helt slut efter en heldag med dessa ungar, sa man orkar knappt fora nagot :P Men i mandags va jag iaf till mallet med finisarna, Carro & Sandra. Vi shoppade lite och snacka skit :) Skypade ocksa med John i mandags, i tva timmar om allt och ingenting. Det ar genom honom som jag far reda pa lite skvaller hemifran, forutom mamma, men det ar ju inte riktigt samma sak ;)
Vadret har inte varit sa jatte fint de senaste dagarna, mulet och inte lika varmt som de har varit. Men idag ar det sol, sa det blir att sooola idag. Dock sa vill inte ungarna va ute lika mycket, fraga mig inte varfor...

xoxo


Sorg

Vad ar det som hander?! Trodde vi bodde i "trygga" norden, men nu ar det lika osakert som resten av varlden. Kan inte fatta, forst en sjalvmords bombare i Stockholm och nu bombade de i Norge och avrattade barn, pa ett lager?! Vad hander!! Vad ar det for fel pa manniskor i denna varld..

Helt ofattbart.

Woohoo!

Nagot bra stod det i tidningen och det ar att KANSKE H&M ska hitta till Aland ocksa!! Fett nice skulle de ju va iaf!! :)


RIHANNA

Konserten igar va AWESOME!!!!!! Sa javla braa!! :D
Som en anda stor fest! Forst va det en asgrym DJ som spelade de basta latarna och sen spelade JCole. Riktigt bra uppvarmning! kanye west kom ocksa upp pa scenen och sjong all of the light och run this town! Underbart!


Umbrella, ella, ella eheheh!! Under my umbrella!!

LOVE!!

OMG!!!

Pa fredag lovar det 33 grader, men det kommer kannas som 42 for att det ar sa fuktigt! kommer ju knappt kunna andas!! Sjukt varmt! Ron kommer stanna hemma, for man kan inte jobba ute pa en tennisbana om det ar 42 grader ute! HETTA!! Ska ligga i poolen heeladagen..

Vackert vader



Man kan ju inte direkt klaga... hehe men det star att de ska bli 29 grader, men sen under star det RealFeel 32 grader... Meen det ar ju spanien varme har sa, ar ju som att man ar pa semester. Men de varnar att man inte ska va ute mitt pa dagen, for att det ar sa hett ute. Man orkar inte gora nagot, tur att jag har poolen iaf, sa jag kan svalka mig :)


a day off

Hej Hej mitt namn ar sofia sliten tjej Eriksson.. har verkligen varit en fartfylld helg! fest fredag, cykla lordag och en heldags promenad i Philly.. sa igar var jag riktigt trott, sa somnade ganska tidigt och fick sova uti morse, Sandra ringde och vackte mig halv 10 och sen kom hon och knackade pa min dorr klockan 10, hade tydligen somnat om ;) Vi sag efter kidsen en stund och sen chillade vi i sooolen.

Ikvall ar det RIHANNA RIHANNA RIHANNA!!!! UNDERBART!! :D TAGGAR!


Puss


Philadelphia

Uppe med tuppen pa sondagmorgen, for att ta taget som gick 07.50 typ for att var buss till Philly, gick halv 10. Bussen dit tog ca 2 timmar, vi turistade runt heladagen och hade det riktigt mysigt! Dock var det ackligt varmt!! Philly ar en jatte fin stad, paminner lite om DC. Roligt att se lite annat :) Fast lika chockad blir man nar det inte gar sa mycket folk pa gatorna, ar sa van med NY, dar kryllar det med manniskor overallt. man borjar kanns sig hemma i NY nu, mycket manniskor overallt, gillar det :)
 men det ar bra att jag bor pa Long Island, speciellt pa sommaren, ar sa himla varmt inne i city och Madde som bor inne pa Manhattan annars, sa hon kanner att det ar mycket man missar av det amerikanska livet, mycket nya saker hon har satt och upplevt nu nar hon bor pa Long Island over sommaren. Sa det ar tur att man far ta del av allt :) Meen ibland skulle de va sa skont att bo inne i city, orkar inte att aka tag mera!! sa jakla drygt! Men ska forsoka aka in och bo nagon helg hos Madde eller Josse :)
Men Philly va riktigt bra, en mysig dag med Sandra, Madde och Siggis ♥






Liberty Bell




Rocky statyn


Central Park

Lordagen tillbringades i underbara New York city! Vi akte direkt till Central Park , hyrde cyklar och cyklader runt i hela parken. Jatte bra satt att se parken pa, for att den ar megastor! Vi var ju helt galna som vanligt, sjong svenska sommars sanger och hade det riktigt bra! Sen strosade vi runt pa Broadway och slutligen middag pa AppleBee's, toppen dag med tipptopp brudar! :D


Hanna var min cykelpartner, vi hyrde Tandem cyklar, jag satt bak och kunde inte gora nagot! Livradd i borjar! Kunde inte styra eller bromsa! haha meen de va nog tur att hon styrde och inte jag....




Hela ganget! ♥

Sky room

I fredags blev det utgang med mina tjejer! :) Forst blev det lite forfest hos mina grannar, flip the cup och snack. Sen tog vi taget in till city och festade pa Sky room, vi hade utsikt over staden! vackert! Vi gick in genom min dorr vid halv 7 pa morgonen, med massa donats som cicci hade kopt! Tyler va redan vaken och Jesper, sa de gick donats som betalning for att vi lanade deras sangar ;) och sen somnade 4 slitna tjejer, finfin kvall! :)




Empire state


Cykla i Central Park

Har kommer en liten video fran lordagen, nar vi Cyklade i Central Park, har snott den fran Sandris ;) Jatte fiin!
btw, vill ni veta vad jag gor, sa ska nu ga in lasa Sandra, Carros eller Sigrids blogg ;) De ar inte lika sega som jag ar ;)
http://g0lly.blogspot.com/

http://carolinemalmsten.blogg.se/

http://sigridullberg.bloggplatsen.se/




seriost...

Ost- och vodkatjuv dömd till samhällstjänst

En 26-årig man döms av tingsrätten till 90 dagars samhällstjänst för tre stölder och ett stöldförsök begågna sommaren och hösten 2010.

Bland annat stal mannen vodka från en restaurang i Mariehamn samt ost från Ytternäs skola.


hahahaha!! jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller grata nar jag laser tidningen hemma!?  alltsa vilken liten plutt hala jag ar i fran, blir ju nastan lite deprimerad..


Awesome!

Filmen inatt var helt otroligt bra!! Sandra och jag var saa spanda innan filmen borjade! vi kom dit en timme fore, massor med folk och jatte manga var uppkladda och var helt seriosa! Lite kul! Och sen nar filmen var slut sa appladerade alla. Under filmen  satt vi helt spanda for att forsta allt va de sa och hanga med och sen sa va det jatte mycket spanning i filmen, grat gjorde vi ocksa. Kan inte fatta att detta va sista filmen!? Man har ju hangt med i alla filmer och nar man har satt en vill man se nasta direkt och nu ar det slut. Men var lite besviken pa slutet av filmen, har ju inte last boken, sa jag visste inte slutet. Men det va bade bra och daligt, nastan lite for lyckligt men med en bra betydelse :) Jaa de som inte har satt den, SE NU!! :) Ska nog ha HP maraton och se alla filmer :)
Jag lyckades saklart gora bort mig... Nar vi kom in i salongen sa var jag inte helt saker pa att de va HP filmen som visade, inte Sandra heller, sa jag fragade henne brevid oss och hon tittade pa mig som att jag skulle va heelt dum i skallen och sen kom jag pa hur dum jag var!! Hur manga filmer visas klockan 12 pa natten en torsdag?! Inte sa manga precis, i alla salonger visades ju HP! haha faan va dum jag kande mig! Hon maste ju tro att jag var helt blast! SUCK SOFIA!!

Ikvall blir det utgang pa Sky room och city i morgon :)

Ha en bra fredagkvall!

Oboy

Sitter har i koket, lycklig for att Carina tog med sig, ragbrod,  ost och oboy fran Aland! Sa  nu sitter jag och mumsar pa det! :D hehe
Kom just hem fran Sandra, vi har tittat pa harry potter and the deathly hallows part 1, masta se den nu innan vi ska pa midnattspremiaren i morgon natt och se den sista filmen part 2! Ska bli sa spannande att se den! Langtar! :D Tank den sista filmen, som alla har vantat pa! Kommer fortfarande ihag nar jag laste frosta boken och den var sa himla bra och sen laste jag de andra, har dock inte last alla. Men ska nog forsoka gora det, kanner att jag maste lasa alla! Men i morgon galler det, ska bli spannande! Sandra holl dock pa somna nar vi sag pa film, fick varsta rycket, sa hela sangen hoppade!haha


Philadelphia

Btw aker till Philadelphia pa sondag med fina Sandra och troligen kommer Madde med ocksa, skoj! :)
vi blir bara over dagen, ska bli kul att se lite annat ocksa runt om NY.



Home again



 ♥


Sommarkväll

Sitter ute och njuter av en amerikansk sommarkväll, 33 grader ute och klockan ar halv 7. inte illa! ;) De har lovat riktigt varmt de närmaste dagarna.. Men det är underbart när det är varm, men det är nästan för varmt dock. Har varit med Sandra & Madde idag, jätte trevligt! Gick till tropical smoothies, mumms! Sen körde jag hem Madde, långt som tusan var det, visste inte riktigt var vi va :P Men fram kom vi och hem kom jag. Har inte gjort sa mycket sen dess, städat det sista och sen snackat lite med john :) Snart ska vi åka och hämta upp Carina och knoddarna :)


vila i frid

Idag eller om det var igar, sa dog Tylers fisk... inte sa bra.. sa jag och Ron vet inte riktigt om vi ska kopa en ny innan de kommer hem eller inte? och inte saga nagot at honom, han lar ju inte marka nagot om vi koper en precis likadan. hehe
Idag har jag inte gjort sa mycket. Sandra kom till mig i morse, bjod henne pa morgonkaffe och sen blev det lite hang i poolen. chilledilledill!
Sen stadade jag, sa att det ar fint innan de kommer hem i morgon och trana lite.
Sa i morgon kommer de hem! kanns som att de har varit borta jatte lange! har hunnit gora sa mycket! Ska bli roligt att se dem igen :) I morgon pa dagen kommer sandra hit igen och sen kommer en tjej som heter Madeleine, hon ar au-pair inne i city, men hon bor har pa long Island over sommaren, sa vi ska ta en fika i morgon, alltid roligt att lara kanna nya :) Har ocksa kommit en ny tjej till Long Beach.

Nu ska jag krypa ner och glo pa tv en stund.

Love, Sofia

Domino's tracker



Ron bestallde just pizza. Sa han bestallde allt pa hemsidan och sen kan man se "processen" nar den lagas och nar de kor ut den. Alltsa detta land! Lathet! haha


Sweet summertime

Igar blev det en dag i city. Jag, Carro, Sofie, Emelie och julia strosade runt downtown, hittade varldens snyggaste skor och en vaska. satt i en park och at lite frozen yogurt. De andra akte hem, sa carro och jag gick till time square och satt i roda trappan och tittade pa folk. Att bara sitta, med en fin van och bara chilla ar en av det basta sakerna man kan gora och speciellt nar man sitter i New York, pa Time Square. Speciellt igar insag jag verkligen hur bra jag trivs i detta land, ja jag kan ju bara saga att jag alskar det! Amerikaner ar ur skona manniskor, jatte trevliga! Inte alls som hemma. Har ber man om ursakt om man vill komma fram, eller om man rakar knuffa nagon, osv.. Blev riktigt chockad igar nar jag Carro skulle ha jeans, sa stod jag och vantade pa henne, nar hon skulle betala, sa var det tva fransman i butiken, jag stod och messade och sa mitt i allt trangde han sig forbi mig, for att han skulle just se pa den skjortan... men herregud man kan ju iaf saga ursakta!? hur svart kan det vara! skulle det ha varit en amerikan skulle den personen med 95% sakerhet, saga ursakta, kan jag komma forbi, och inte halft knuffa undan mig och inte saga nagonting! Ar vi sa egoistiska i europa? Alltsa jag blev sa shockad! Inte for att alla i europa beteér sig sa och inte for att alla amerikaner ar sa trevliga heller alla ganger, vill inte dra alla over samma kam.. men jag kanner att folk ar mycket mera egoistiska och upptagna i sitt egna hemma, sa att man kan inte ens saga ursakta! . Gillar amerikaner och deras vanlighet. Fast de ar upptagna i sitt egna, sa sager de iaf ursakta om de rakar knuffa till en. Sa det kommer jag sakna hemma.
Men iaf, en riktigt bra sondag! ♥

Baby your a firework

En liten bild fran stranden, jatte hoga vagor och jatte varmt!! Har brant min mage, svider jatte mycket! Dock ar vattnet jatte salt, svider jatte mycket nar man far det i ogonen. Men riktigt fint med bakishang pa stranden, med fina vanner, cola och pringles :)
Senare pa kvallen gick vi till boardwalken for att titta pa fireworks, Jatte fint! Jatte mycket folk, mysigt att sitta pa stranden och mysa och titta pa fireworks samtidigt. Senare blev det The beach house med Sigrid & Carro, packat med folk! Men riktigt lyckat! :)

Leva livet

Jag alskar mitt liv just nu! kan inte klaga! Har haft en toppen helg pa Long Beach hos fina sigrid♥
NU blir det Manhattan, for lite Central park och chinatown!

Save the world


Long beach

En liten snabb uppdatering. igar blev det utgang pa Long Beach, vi gick till the beach house, rojjde som tusan! undrar va de tankte riktigt, dar kom vi galna svenskar och en finne och rojjer! dansar, sjunger, tar bilder och jaa ni fattar vad jag menar. och vi onskade helatiden swedish house mafia och sen kom det massor med amerikaner fram och snackade om swedish house mafia och vi traffade aven tva killar som hade haft svenska au-pairer nar det va sma. haha lite kul tyckte jag. Blev saklart natt pizza och sen somnade jag pa soffan... En riktigt bra kvall!! Alska Long beach! man gar mellan olika stallen och har det riktigt bra, alla amerikaner ar sa pratglada. sa man behover ju inte kanna sig ensam precis :P Idag har vi hangt pa stranden heladagen, for att erkanna, sa var det min forsta gang pa stranden idag.... jatte daligt jag vet! men har aldrig blivit av.. vet inte riktigt varfor, inte alls likt mig! hemma ar jag ju ett blotdjur, men nu har jag blivit ett blotdjur i poolen istallet ;) Ikvall blir det house party och sen till the beach house igen :)

Don´t stop the party

Nu drar jag till Long Beach! Pusssss!

Houseparty

Jaa nu kommer det lite bilder fran lordagens festligheter! Jag later bilderna visa hur kul vi hade det! :)

home

nu har jag flyttat hem fran carro, har bott hos henne nu tre nätter. Vi har chillat, sa mycket som man bara kan! Solat lite, sen i poolen, solat lite till och jaa ni förstår hur bra vi har haft det och fortfarande har! Tack fina Caroline att jag fick bo hos dig! :) Carina kommer hem med kidsen pa tisdag. Så ska åka med Ron och hämta dem. Men före det blir det fest pa Long beach i morgon med Sandra, Carro och Siggis! Sweet! ska kanske träffa en viss person, ska bli spännande. Men innan så ska de skjutsa raketer, jatte stort tydligen, ska bli kul att se! :) Sen på lördag blir det strandhäng, kanske utgång pa lördag, Carros sista utgång i city, för snart åker hon hem, inte länge kvar nu :/ Söndag blir det city heeeladagen, lite shopping downtown och sen chill i Central park! Underbara NYC!
Har kollat pa sex and the city hos Carro, gamla avsnitt. och det är ännu roligare att se serien nu när den är inspelad i NYC! Man tänker bara,  " oj där har jag varit" eller rättare sagt, jag bor ju o New York! Sweet!
Ser framemot denna helg! Men nu ska jag sova, dock håller jag på blir sjuk.. nyser helatiden och jag håller på blir snorig.. inte kul!
Sweet dreams!

Inneboende

Jag har flyttat till Carroflin! Hehe eller bade jag och hon ar lediga, sa eftersom hon har hundarna att ta hans om, sa sover jag hos henne istallet. Igar firade vi 4th of July, med lite grill och sen senare pa kvallen korde vi runt for att fa se lite raketer, de skot raketer overallt, sen hittade vi varsta grejjen, men forst masta vi hitta parkering och det tog en jakla tid och sen masta vi ga en bit, for att alla amerikaner parkera, sa nara som mojligt for att de ar for lata for att ga... Men vi stod precis vid vattnet, jatte mysigt, dock missade vi det.. men det va anda mysigt :)
Idag har vi chillat hemma heeladagen. Vi har varit trotta, ingen fick sova ordentligt inatt, inte ens carros vardpappa. Sa nagot skumt var det. Nu ar carro i duchen, vi ska aka till Garden City och mota upp de andra.

Jo att en sak ar saker, denna helg har varit toppen! Kommer mera om det i nasta inlagg.

Loove, Sofia!
Fina Carro ♥

4th of July



Grattis Amerika!! Nu smaller det i knutarna!

Midsommar



Chilledilledill!

Livet leker kan man ju lugnt saga! Har sovit hos Carro inatt, vi chillade igar och sen pa kvallen blev det barhang, med fina Carro & Sandra och tva amerikanska killar. Carros vardpappa kom ocksa dit. En riktigt trevlig kvall! Gratis drinkar till alla tjejer mellan 10-12 och vattenpipa. Sa va lite trogt att vakna i morse, meen nar man ar i carros hus blir det inte att sova. Uppe med tuppen blev det, aka till veterinaren med hunden och sen hem och chilla i poolen, massor med folk springer i detta hus, husets farmor och farfar kom hit och sen kom de for att stada poolen och igar sa kom de for att fixa i garden. Dyker bara upp nar man ligger i bikini och sen kommer de sma mexikanare springade med alla deras maskiner och haller nastan pa att kora over en :P hande typ sa igar och samma sak hemma hos sandra i tisdags.

Ikvall blir det middag med tjejerna pa Olive Garden, har aldrig varit dar, men det sags att det ar ett bra stalle med god mat. Tror att sandra ska sova hos mig i natt och i morgon kommer tjejerna over till mig, lite bbq, pool och beerpong star pa schemat. Vet inte annu hur kvallen slutar, blir ingen limousine, men far ta det en anna gang. Sa det blir city eller houseparty. Men kanner att det kommer bli en riktigt bra dag! Kanske det blir city pa sondag, lite shopping i chinatown.

Hoppas alla far en bra kvall!

Love, Sofia

RSS 2.0