Storm

Idag lovar de varsta stormen har i NY. Aska, regn och hard vind! Inte kul! Det har ocksa varit en tornado i Alabama, ca 300 manniskor har dott. Sa far nog halla sig inne idag.
Masta stada mitt rum, ska ju ha Sigrid och Sandra har hela helgen! ♥
Love, Sofiaa

Give me everything

Jaa det blev inget har slingat for mig idag, jag trodde jag skulle jobba sent och sen gjorde jag inte det iaf. Men sen sa har vi magsjuka i familjen, sa jag vill inte heller smitta ner Sandra. Sa det blir nog slingor pa fredag istallet :)
Pa fredag blir det bio med Sandra, Sigrid och Sandras vardbarn, vi ska se Prom. Sigrid ska sova har hela helgen och Sandra pa lordag och kanske fredag, ja vem vet vad vi hittar pa :) Pa lordag ar det VALBORG som star pa schemat! Ska blir sa fett nice! :D LANGTAR!! Jag alskar valborg, alltid lika kul!! Sa jaa denhar helgen kommer bli TOPPEN!
Men faaan sager jag bara om jag blir sjuk!!
Pitbull ar nog min "partygud" Love! haha!

Godmorgon varlden, har kommer jag!

Sag vart gar farden, vart aker vi idaaag?! Jimmy Jansson, om ni vet vem det ar :P
Jaa fick tydligen sovmorgon, ingen ron visste inte om han masta jobba tidigt idag eller inte, sa han skulle knacka pa om jag masta upp. Meen ingen knackade pa, sa jag sov till 10! Underbart! :) Idag ar det dock mulet, vilket inte ar sa kul, ser ut som att det ska borja regna snart. Ska snart aka ivag till Mill Pond och jogga ett varv eller tva, innan det borjar regnar om det nu ska borja regna. Idag ar det skola for barnena igen, de har varit lediga 11 dagar, om man raknar med helgerna, lyx! Sa nu ar vardagen tillbaka igen. Men det har varit ett roligt lov, har varit mycket med pojkarna ocksa, vilket ar jatte kul. Annars sa ar jag mest med Molly :)
Idag ar jag lagom rod (igen).. Sa kanske det ar bra att det ar mulet idag, anda :P
Ikvall ska Sandra Slinga mitt har! Spannande! :)
En nyvaken sofia bild. sitter och undrar var de harliga grisknorr lockarna har kommit ifran..hmm..

Sooool!

Den underbara varmen har kommit och jag onskar att den stannar! :D Jatte varmt och skont! Igar va jag ute med barnena hela och da tyckte jag det var varmt, men idag ar det annu varmare! Idag gick Vi gick ut och satte oss vid 10 och da var det redan jatte varmt! Underbart! Men da borjar man ju undra hur jakla varmt det kommer va i sommar?! Vill inte riktigt tanka pa det, for sa varmt som det ar nu, brukar det va hemma, da det ar som varmast! Helt sjukt! Men gilla laget! ;) Var tankt att vi skulle aka pa zoo idag, men Carina har blivit sjuk. Sa vi far gora det pa sondag istallet :)
Traffade fina Sandra igar! Hon har varit i Miami en vecka. Saknat henne massor! Sa kul att att traffa henne igen! :D Vi invigde grillen och at hamburgare till middag, mumma! :D Sa nu har verkligen sommaren kommit ( i April)...Jaja!
Nu ska jag ringa hem och sjunga for min fina mamma som fyller ar idag :) ♥

Lady gaga, monster ball tour.


I was born this way

OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG!!!! LADY GAGA IN MY HEART! Gar inte att beskriva hur bra show det var och hon ar helt otrolig pa alla vis! En riktigt bra forebild, ser henne med helt andra ogon nu! En stark kvinna. I LOVE LADY GAGAA! :D Och det absolut basta var ju att jag kunde alla latar och jaa det var helt AWESOME! Ett minne for livet!
Kommer bilder i morgon och forhoppningsvis filmer inom kort! :D

LADY GAGA

Peppar infor LADY GAGA! :D

Happy Easter!

Visst ar vi sota! :D

TGIF

Sager jag bara! har jobbar massor denhar veckan! ANTLIGEN fredag och helg, sovmorgon i morgon! :D
Ska aka och traffa Sigrid nu och mysa lite pa Long beach och i morgon ar det LADY GAGAAAAA!!!! :D :D :D
Ha en trevlig fredag folket! For det ska jag ha :)

Princess

Har inte visat vad Sandra gjorde at mig. Fick for ett tag sedan ett armband av fina Sandra :)
Patal om Sandra. Hon ar i Miami och jag tycker hon kan komma hem NU! ♥

Love


Snart kommer bastaste Parwin!! <3

Ragbrod!

Hittade ragbrod idag som Carinas pappa hade tagit med hit. SA UNDERBART GOTT! :D Gar inte att hitta ragbrod har, inte ens pa IKEA finns det.. Har kor de bara pa vitt brod och jag som vill ha morkt brod! Sa mamma nar ni kommer, sa maste ni ta med er ragbrod till mig! :D

My weekend

Lite bilder fran helgen.
Det regnade sa mycket sa nar jag oppnade koksdorren sa rann det in vatten!

Sondag

20 April

Molly vackte mig i morse, stod och knackade massor pa min dorr.. Underbara barn... Sa upp och hoppa bara, har jobbat hela morgonen, tvattat, stadat, lekt med barnena ute. Vi spela hockey, eller de spelade hockey och jag spela innebandy, sa vi spela tillsammans med tva olika sporter :P Men de vet inte vad innebandy ar, men det gick riktigt bra, har inte spelat innebandy pa flera ar! Jatte kul! Vi at just lunch och nu ligger de helt utslagna pa soffan. En lite vilopaus sahar pa dagen :) Har dock inte fatt mitt dagliga morgonkaffe, bittert. Sa maste losa det pa nagot vis!
Snart ska Tyler & Molly till doktorn. Sa ska forsoka sova lite och forhoppningsvis kunna aka  och jogga runt Mill Pond, i Bellmore, lagom runda :)
Jesper & Molly lagade lunch idag :)

En kvall inne i NYC

Denna dag har var slo. Jobbade lite i morse, men barnena var ute och lekte hela morgonen och sen kom Ron hem. Lag pa soffan i pjamas till 2 och sen akte jag ut och jogga en svang i regnet. Riktigt skont! Kanns i mina ben nu, om jag inte har ont i morgon, ska jag jogga lite till :)
Sen satt jag mig pa taget, for att mota upp Sigrid pa Penn. vi gick langs 5 ave och hittade en jatte bra och billig butik Rickys's, som saljer har och smink produkter. Alltsa bra marken, men jatte billigt! Toppen! Eller som Sigrid sager om nagot ar bra, Kung ;) haha vi kopte lite kaffe och strosade runt pa Time Spuare, jag kan aldrig fa nog av det stallet och Sigrids forsta gang dar, nar det ar morkt.  Pa Penn fick vi vanta pa Taget, sa vi kopte smoothie, jag tog en medium,men den va ju fortusan en large, JATTE STOR! orkade knappt med halva..alltsa USA, ska man ha nagot ska man ha det i small, for det ar som en medium hemma :P
Att kunna aka in till New York city en tisdagkvall och strosa runt och njuta, ar ju helt oslagbart! Precis som pa film ;)
Nu ska jag sova, tidigt upp i morgon!
sweet dreams ♥

Framtid

Alltsa arligt talat sa ar jag radd att nar jag kommer hem ska allt vara som vanligt. Jag vill inte komma hem till samma vardag, jag kanner att jag har andrat som person, pa ett bra satt. Jag vill inte ha den kanslan nar jag kommer hem, att allting har bara varit som en drom, jag har dromt ett ar i New York, att allt har varit for bra for att vara sant. Men det ar ju sant, kommer sakna New York sa sjukt mycket nar jag kommer hem! Helt annat an lilla aland om man sager sa. Det som ar bra nar jag kommer hem sa ar att alla mina kara vanner ar hemma over jullovet. Men sen aker alla igen.. vafan ska jag gora da?! usch vill inte ens tanka pa det.. menmen jag far aka och halsa pa alla runt om i sverige! :D
Nu ska jag ata frukost och jobba en och en halv timme, sen kommer Ron hem igen och da ar jag ledig igen! Skall trana lite och sen tror jag att Sigrid och jag ska aka in till city och strosa lite :)
Love, Sofia

Baseball

kom just hem fran Mollys T-ball och Tylers baseball. De va sa duktiga! Forsta gangen jag var med och sag pa nar de spela. Forsta gangen Molly spelar i ett lag, hon spelar T-ball, vilket betyder att ar pa en pinne och sa slar man, ingen kastar den. Sa en riktigt amerikansk kvall med baseball. Har kallt och ar trott. sa ska se pa tv och sova tidigt.

Nyklippt

ANTLIGEN fick jag tummen ur arslet och akte och klippte mig!! Mitt har har varit sa slitet och fult och nu antligen ar det kortare och friskare! Haha frisoren sa bara, oj! Det var ett tag sedan du klippte dig ser jag.. hehe jopp!
Men hon klippte mitt har pa 15 minuter? typ rakt av och inte alls som hemma. Fusk klippning, sa att de ska hinna ha sa manga kunder som mojligt under en dag typ.. Men jag har nog nojd :) kostade bara 20 dollar! Skit bra pris ju! :D

Sondag ingen vilodag

Btw, jobbar hela dagen i morgon, vilket kommer bli en heldag med film och tv :) inte helt fel pa en sondag precis.


Easter smorgasbord at IKEA

Igar kom Sandra & Jack pa lunch och playdate. Jatte mysigt, Molly & Jack har borjat leka jatte bra ihop, jatte kul!
Sen skrev jag brev at mormor, morfar & Farmor, farfar. Blev langa, men det ar roligt att skriva lite forhand och inte bara pa datorn helatiden. Och eftersom de inte har datorer sa far jag lov att skriva forhand. Roligt att spara och lasa senare. Spelade basket med killarna och kopte glass fran glassbilen, fran den snalla glassgubben, han kommer till och med ihag vad jag heter. Lite kul :) Som jag skrev tidigare sa kommer ju glassbilen tva ganger om dagen, en pa dagen och en pa kvallen. Och sen som kommer pa kvallen kommer halv 10 och den turen ar for vuxna, da ar det bara vuxna som koper typ. Haha lite kul.

Igar pa kvallen kom Sandra och hamtade mig, sa akte vi ivag till Ikea. Dar motte vi Carro och sa blev det pask smorgasbord, gott! traffade tva andra svenska au-pairer med, sa vi satt och snacka med dem.
Drog till Target, kopte lite farg och slingade lite har :)

Idag blev det att sova lange och sen kom Sandra & Marie hit en stund och fixade lite. Vantar pa att Sigrid ska komma, hon ska sova har och senart ska vi in till city och mysa med de andra, lite mexikansk mat och drinkar! Lovely! :D

Ha en bra lordag kvall! ♥

Molly 5 ar!

Idag nar hennes farmor ringde, sa mitt i allt fragade hon mig " Sofia, how old am I?" Hur gulligt ar inte det da, hihi :)

Ajajajajaj

Ajajaj det har blivit varre! Som Ron sa nar han kom hem " Hey lobster" hehe Very funny! Jaa men det kommer jag nog fa hora ett tag! Sandra har retat mig hela kvallen, " haha Sofia det ser ut som att du har glasogon pa dig och du ar helt vit om halsen" hehe.. men jag var inte sa rar mot henne heller nar hon hade brant sig ;) haha vi ar da sa rara mot varandra :) nara vanskap kallas det.
Jag har brant mig som tusan i April, kan ni fatta?! Helt sjukt vad solen ar stark har..?! Och tank sen hur stark den kommer va i sommar.. Vill inte ens tanka pa det, min basta van i sommar kommer va solkram med styrka 80+, annars kommer jag nog vara en lobster hela sommaren, alla kommer komma ihag mig som lobstern from the small island.. very funny!
Sa sandra ringde och sa att hon aker och sen kommer jag till dig och ater den. jaja det blir bra det, sa jag da och sen sa knackade hon pa en stund senare. Vi sjong tre ganger till for Molly och at lite cupcakes. Sen akte vi till underbara Target, langesen sist, men det sag precis ut som vanligt. Tur det, annars skulle jag ha tappat bort mig. Vi gick direkt till solskyddskrams hyllan och jag kopten den storsta och billigaste aftersun jag kunde hitta. Helt underbart skont va det att smorja pa den! Svalt och skont! Vi satt ute en stund nar vi kom hem, sa jag vill svalka mig lite.. Hela mitt brost branner.. kan ju varma hela huset med det ju.. Usch!
Vi har aven planerat valborg, alla brudar ska fira hos mig. Vi ska grilla, spela spel och ha det allmant jatte trevlig :) Parwin kommer va har med, sa da far hon ocksa va med om en valborg i USA! :D Ska bli sa kul!!
I morgon har jag ater igen sovmorgon. Sandra & Jack kommer vid 12, da blir det spagetti och kottfarssas till lunch och i morgon kvall blir det Easter smorgasbord pa Ikea. jag, Sandra & Carro ska dit, ska bli riktigt mysigt! Kanske det blir utgang efter det, vem vet? ;)
Nu ska jag se pa lite NCIS och sen sova.
Love Fia

Varsol

Alltsa hur fasiken gick detta till?!!???!!!??? :S


Three little birds


Don't worry about a thing

Cause every little thing gonna be all right.


Team Jesper & Sofia

Vi har fatt ett nytt matlagningsteam in the family. Jesper har borjat visa massor med olika matratter som han vill ha och gud vad gott de blir! Sa nu gor middagen tillsammans han och jag :) team Jesper & Sofia.  Har inte riktigt kommit pa ett bra namn annu. meen vi jobbar pa det :P

Happy Birthday miss Molly!

Idag ar det ingen vanligt dag, for det ar MOLLYS FODELSEDAG! HURRA HURRA HURRA! Idag fyller lilla miss Molly 5 ar! :D


Hon fick en megaklubba av mig och en burk med godis, som det star Molly's candy pa. Hon fick ju aven en justin Bieber docka och nar man trycker pa hans mage sa borjar han sjunga " one less lonely girl" cute!

Mormor och morfar ringde fran Aland och grattade henne :)


Happy Birthday Sandra!

Igar firade nastan alla tjejer och jag fina Sandra pa Cheesecake, jatte mysigt:) Det va ett bra tag sedan vi alla sags. Det blev lite nachos, cheesecake och lite B-day sang av personalen :) En bra kvall kvall med toppen tjejer.



En gast i min sang..

Somande tillslut.. Men efter att jag hade skrivit forra inlagget sa hittade jag en liten acklig spindel i min sang!!! Hallaa! inte bra?! Och sen aska och regna det en massa... Jag bor i varldens mest lyhorda hus, jag har ju nastan allt. Sa det ar ofta problem att somna, men sen nar man har somnat sa da sover man. Sa steg upp for typ 40 minuter sen..jaja det regnar och ar skit vader, sa blir att se pa tv idag tror jag :)


naj jag ar inte bitter....

Akte in till city idag, for att mota Laurina & Daniela, tva brudar fran Aland, som har varit runt pa resande fot ett bra tag och deras sista resemal var da underbara New York, alltsa har dar jag hanger. Sa vi bestamde for typ 1-2 veckor sen att vi skulle traffas, hade satt jatte mycket framemot det! Sa akte in till 8 skulle mota dem da pa Penn station, utanfor starbucks. Nar jag hade statt dar i typ 20 minuter och hade inte traffat dem annu, forsokte jag ringa, inget svar.. Tydligen sa funkar det inte att ringa utlandska mobiler, med min amerikanska.. Sa jag sprang mellan de tva starbucks som ligger i Penn, de ligger ganska nara varandra..men hittade inte dem.. Sa efter 40 minuter, sa satte jag mig pa taget och akte hem :( Skrev till dem pa fejjan och fick svar nu att de hade messat och sa att de skulle bli sena och de kom dit till 10 over 9 och de sokte efter mig. Sa det blev ingen dejt med tjejerna. JATTE TRAKIGT! Ar sa nyfiken pa deras aventyr! Men vi bestamde att vi ska ses sen nar jag kommer hem :) Sa lite bittra ar vi, men jag ar anda glad att jag har kunnat hjalpa dem med hostel och turistgrejjer de maste se nar de ar har :) Hoppas de har haft det riktigt bra har i underbara New York:)


Nu ska jag sova, klockan ar nu 1.35 AM.. kan inte sova.. tur att Ron ar hemma i morgon sa jag kan sova ut lite.

I morgon kvall blir det Cheesecake med tjajorna, ska fira Sandra med sang och cheesecake! :D  Puss pa det!


Min vecka med Ida

Har kommer en riktig bildbomd med bilder, fran nar Ida va har! En massa bilder, jatte svart att valja, men gjorde mitt basta :) Det ar blandat, bade mina och Idas bilder.
Dag 1, onsdag.
Cheesecake factory.



Dag 2, torsdag.
Amerikansk frukost, shopping pa Broadway mall, cupcaksbak och bio pa kvallen, Red Riding Hood.




Dag 3, Fredag.
Shopping pa stor Rooseveltfield mall.Ikea kottbullar, pizza och hemma mys med vin & Jordgubbar.






Dag 4, Lordag
En heldag i City, top of the rock, 5 ave och central park.




Dag 5, Sondag.
Ater igen en heldag i city. Vi gich heladagen runt i Downtown, Ground 0, wall st, frihetsgudinnan, Brooklyn bridge och china town.











Dag 6, Mandag
Slo hemmadag, jag jobbade heladagen. Blev iaf middag pa kvallen pa T.G.I friday, sandra holl oss sallskap :)



Dag 7, Tisdag.
Lunch pa Johnny Rocket's, jobba och sen en flummig kvall pa Time Square





Sista dagen, Onsdag.
Ida hade mycket att packa, men vi fick antligen fotoautomat bilder, som vi hade forsokt hitta hela veckan! :D



Mandags chill

Snart kommer min Sandra hit och myser :) De ska sys lite klanning och snackas lite skit.. precis som det ska va :)


Hjarta
 (Sandras bild)

Glass i stora lass

Idag myste vi ute pa garden, barnena cyklade runt, medans jag och carina satt och sola i graset, carina passade ocksa pa att stada bilen. Glassbilen kom ocksa, nu ar sommaren snart har, nar glassbilen kommer! :D Sa vi kopte saklart glass och carina ar polare med glassbilsgubben. De ar tydligen stammisar :P For har kommer glassbilen tva ganger om dagen och stannar precis utanfor huset, tva olika foretag, men vi maste absolut bara kopa av snalla gubben. Viktigt!

I morgon kvall ska jag aka till City och mota Laurina & Daniela, de ar pa en typ jordenrunt resa och de kom till New York igar. ska bli kul att traffa dem, pa en liten fika :) Harligt att se Alanningar! :D


Pitbull- bon bon


Fantastic four

Blev en riktigt bra utgang i lordags, med "fantastic four":) Vi forfesta har i mitt rum pa garden, sjong for sandra, hon fyller ju ar nasta vecka! Hade ocksa kul med lite chatroulette och sen korde Ron oss till klubben. Nar vi ar ut ar vi ju helt galna! Vi tog Mulcahy's med storm kan jag saga! ;) Billig ol, dans hela natten, trevliga manniskor, trangde in oss pa en toalett och hade "mote", sadar i halvlek, tappade bort varandra och aterforenades igen (tur det), lite borttappade pengar, sokte natt matt och vi hittade en MC donalds meen de var stangt forutom drive thru, men vi korde walk thru istallet, vilket vi tyckte var en riktigt bra ide.. Men de tyckte inte personalen sa ingen natt mat for oss. torra amerikaner! Lita snalla kunde de ju ha varit! :P haha Sandra akte hem till sig, jag,cicci och carro akte hem till mig. Hade inte tillrakligt med taxipengar, fick springa in efter mera, hittade cicci bakom en bil och carro hade redan tagit sig in och lag redan i sangen.. Ja vad ska man saga..? Crazy natt med knasiga vanner! Det kan ju inte bli battre! :D





TGIF

Sager jag bara!Fast igar kandes det som mandag, vet inte riktigt varfor, men var mega trott, riktigt sa trott att jag kunde sta och somna.. Inte ok! Men Jag och Ida svangde verkligen pa dygnet, sov lange och va upp till 4 pa natterna.. Sa jag har gatt pa extra energi och nu sa kanner jag hur slut jag ar, vi har verkligen haft en massa att gora under en vecka.. Mycket man vill se och hinna med :) Men nu ar det antligen fredag. Har varit hem med Molly heladagen, stadat ungarnas rum och snart kommer carina hem. Ska aka till johnny rockets med Carro och Cicci, sen kommer Sandra safort hon har slutat. Sen blir det bio, sa en riktigt mysig fredag kommer det bli med riktigt goa tjejer :)

I morgon har vi planerat att kalasa som tusan! Blir nog samma som forra lordagen, har pa long Island, mulcahys :D Ska bli fett nice! TAGGAR!

Snart kommer Parwin hiit!! Den 24 April! :D Langtar!




Någon som behöver jobb?

Finns det nagon av mina vanner, som ar sugen att jobba med samma sak som mig, i ca tre manader, over sommaren? Varldens chans att fa bo i underbara New York, familjen bor pa Long Island, ett barn som ar 4 ar och familjen ar helt amerikansk. Jatte bra chans! finns det nagon? :) kontakna mig!

love, plingplongfia

I miss you already

Korde Ida till taget for typ en timme sen, saknar henne massor redan! Blev en lang hejda kram och lite tarar. har varit en helt obeskrivligt bra vecka med henne! Vi har utforskat NYC tillsammans. Kanner att en stark och nara vanskap har vuxit fram :)
Hoppas resan gar bra for henne, hon ar pavag till Island nu och sen aker hon hem.
Vi har tagit en massa bilder och pratat till 4 varje dag. Det kommer mera bilder och mera text. Men nu ska jag se lite pa tv och sen aka och mota upp Carro & Sandra pa Panera Bredad :)


Hjarta

Mulcahys

Lite harliga bilder fran igar, ja bilderna forklarar allt. Jatte rolig kvall!



Party in the USA

varit ute pa klubb med Ida idag, akte till en klubb har pa Long Island, skit nice klubb!  Nu sitter vi och ater uppvarmd pizza & glass! Kan det blir battre..? skulle inte tro det lixom.. daa! Klockan ar nu 3:51 AM.
Hade en heldag i city idag! Time square, Top of the rock, central park, 5 ave och ett underbart vader! :D

Issinga


Karelska piroger

Ida och jag sitter och kollar pa lite youtubeklipp, och sa visade hon mig ett klipp hon gjorde med en annan alandsk tjej i Mexiko. Dehar killarna ar mexikaner och snackar bara spanska.. :D



Ida har!!!

Nu ar antligen Ida har! Stod och vantade pa henne over en timme, svettigt och orolig! trodde  att jag aldrig skulle hitta henne och att jag hade missat henne! meen jag hittade henne tills slut! Borjade ju nastan grata en liten skvatt, nar jag sag henne! :D Jatte kul att hon ar har! :D Forst hade jag lite problem att hitta till parkeringen och sen holl jag inte pahitta henne. Men nu ar jag lugn igen, for nu ar hon har :) Tog tid att komma hem, en massa trafik, men tillslut kom vi hem och snackade lite med carina och med barnena. Sen sa akte vi till Cheesecake, dar motte vi mina flickor, Sandra, Carro, Cicci och en ny tjej Karin. Jatte mysigt! Servitoren flirtade som tusan med oss och fragade saklart var vi va ifran( en vanlig fraga). Men en mysig kvall :)

I morse steg jag upp vid 10 och lagade pannkakor med Molly, sa bjod Ida pa en riktigt amerikansk frukost. Pannkakor med sirap pa :) Vi shoppade en stund pa Broadway mall och sen maste vi aka hem for att jag maste jobba. Sa nu har vi lagat mat och cupcakes, (saklart) Vet inte hur lange jag jobbar ikvall, om jag slutar lite tidigare, sa tankte vi aka och se pa bio och mysa lite :)
Om vadret ar fint i morgon, blir det city for hela slanten!





RSS 2.0