It's raining in New York



Sandra har langa pratat om hur roligt det skulle va att sta ute i regnet. Sa vi gjorde det idag! haha jatte mysigt! Precis som pa film! :) ♥
( jag filmer ju lite som jag gor och musiken blev lite kort, meen ja inte klagar vi for det )

Save the world



Ingen vidare sangrost precis ;) hehe
 Denhar bjuder vi pa!

live like there's no tomorrow




vi gick till en bar och en sahar smart stampel fick vi. Nummer till taxi! haha ;)

Vi borjade med Vin hos mig och sen drog vi vidare till Mulcahys, men dar va det inget drag alls, sa vi drog vidare till Rockville centre! Jatte kul kvall! En ganska spontan kvall! :) I baren hade de pa nyheterna, sa de anda de snackade om va Irene och dar stod vi och dansa, som att inget kommar handa. hehe

Har segat hemma heladagen, man vagar ju knappt gora nagot.. Sandra och Christopher sov hos mig, chrille akte i morse och sen har jag och Sandra segat i min sang och sen akte vi till henne och segade i hennes sang. Sa en riktigt degig dag, hehe. Nu vantar man pa stormen som alla talar om..Vi har mat, ficklampor, batterin, vatten, osv.. Mer an sa kan vi inte gora, sitta och vanta bara. Irene kommer till New York ikvall, sen ar det bara att halla i Hatten!Ska sova nere i Mollys rum i natt, for att vara pa sakra sidan. Vill inte fa ett trad i huvudet..Men man kanner att nagot ar pagang..Har en lite dalig magkansla alltsa.. Ska ta en dusch och sen ska jag krypa ner och se pa film. En lugn lordag. Ska uppdatera safort jag kan, det ar stor risk att strommen gar och da kan vi fa lite problem med internet... men det finns ju alltid telefon annars :)


Hurricane Irene

Detta ar inte alls kul, utan detta ar otroligt laskigt! Detta ar pa riktigt! Annars brukar man sitta hemma pa lilla Aland och lyssna pa nyheterna nar de ar varning for orkaner, folk evakueras osv.. Men nu hander det mig! Hela long beach ska evakueras, snackade med sigge och hon maste flytta upp alla hennes saker till ovanvaningen, for att det ar valdigt stor risk att deras kallare fylls med vatten, maste spika skivor over fonstrena. Sjalv har vi kopt batterin, ficklampor,ljus, ska tanka bilarna, ska handla sa vi har extra mycket mat. Rensa bakgarden, fylla kylboxar med is, sa vi kan kyla mat om vi blir utan strom. Alltsa om vi blir utan strom sa kommer detta bli kaos! Jag och ingen vet riktigt hur detta ska sluta, hur stark IRENE kommer vara?! Och det finns inget man kan gora, utan man far vanta ut stormen... Jag bor valdigt bra till, eftersom jag bor langt in pa Long Island, i Levittown. Sa vi kommer inte bli oversvammande, men vi kommer ha otroligt starka vindar och vi har ett jatte stort trad bakom vart hus, sa har vi otrolig otur sa kan det traffa en del av vart hus, om det skulle blasa omkull, men iaf sa skulle det forstora vart garage..Det har inte varit en sahar stor orkan sen 80-talet. Forst jordbavning och nu detta!?det varsta kommer va om vi blir utan strom, som jag tror att vi kommer bli och sen vilket kaos det kommer bli, trad, elledningar, ja ni vet....
Sen sa ligger Manhattan ocksa i riskzonen, de stanger av tunnelbanan, tag, flygplatser, broar..
Ja vi far se hur detta slutar.Jag kan redan nu erkanna att jag har en dalig magkansla.. obehagligt och overkligt.. 

Shopping!

Jobbade lite pa morgonen och sen akte jag till mallet for att shoppa lite med Sandris :) hittade ett par hostboots, kofta och en jatte fin blomma som man satter i haret :) Bokade inte tid idag, men hinner i morgon, till min nya tatuering,Spannande! nu sitter jag hos Sandra, vi har mumsat pa cheesecake, underbara cheesecake!


Sandra & jag pa memorial day! ♥




poppopopopopopop´s


POP's

Ikvall akte jag & Sandra till Oceanside, till en restaurang/bar, med en strand, palmer och live band, lag precis vid vattnet, sa man kunde ta bat dit ocksa om man ville. Otroligt mysigt! Vi fick vanta en timme pa bord, men inte klagade vi. Vi satt pa stranden och lyssnade pa bandet. Spelade soft musik. God mat och goda drinkar! Toppen kvall! ♥♥


Jones Beach

Idag tillbringade jag heladagen pa stranden. Med Carina, Molly, Tyler, Sandra och hennes vardbarn. Var riktigt skont! lagom varmt och lagom kallt, typ. Precis lagom. Men som vanligt har jag ju lyckats branna mig...suck! Hela mitt brost ar rott.. Men det kanns helt otroligt att man aker till stranden i slutet av augusti! Skulle aldrig handa hemma! Alskar det! Och som sagt vet man aldrig vad man kan se pa en strand. Mitt i allt sa kom det ett gang med riktigt heta killar, i varldens minsta badbyxor till stranden! De va typ eunt 10 stycken. Haha snacka om att alla tjejer blev nyfikna! hehe tror att de va nagon slags av lifeguards utbildning..



Chilledilledill



Har last ut boken nu. Trist! Langtar till jag kan lagga vantarna pa hennes nya :)

OMG!

jag har just varit med om min forsta jordbavning!! Jag lag i min sang och sag pa tv och mitt i allt borjade hela sangen skaka! Skit laskingt! forst trodde jag att de va nagot fel pa mig, men sen markte jag att hela mitt rum skakade..inte kul! den va inte stor och varade typ i 1 minut, men anda! Skit lasking! :S

08232011

jaja nu ar det redan tisdag. Usch vad tiden gar fort, tyckte att jag just kom till New York. Men kanner att jag har en riktigt fin host framfor mig :) Igar akte jag och valdgastade sandra, eller ja hon visste att jag skulle komma. Men vi hangde nere i hennes rum och pysslade lite :)
Sov jatte daligt inatt. jag kan inte forsta varfor jag alltid borjar tankte och ligger och funderar pa saker, nar jag ska sova. Alltid! Jatte jobbigt. Men hoppas jag far sova battre inatt.
Haha lol! Sager jag bara! Vad snurring jag later pa min videblogg! noll koll alltsa! Precis som vanligt.

Ett kort och lite ospannande inlagg.

Puss!

Videoblogg 2.....tadadammmm!


Monday morning

Mandag igen, en vecka med jobba. langtar redan till helgen. Da ska vi fira Sofie pa Long beach som fyller ar och sen vet man aldrig vad som hander :)
Usch alltsa har fortfarande angest efter lordagen, fattar inte riktigt varfor heller. Men det borde val ga over snart hoppas jag. Nu tvattar jag, som alla andra mandagar och ska snart stada lite rum, sen vet jag inte riktigt vad jag ska gora. kanske aker och valdgastar sandra ;)




Karatefylla

ja det kan man ju latt saga att det blev igar! Shit vad alla blev glada i hatten iaf! och alla hade ju hattar ocksa, hehe ;) Men kraftskivan var jatte bra!! Toppen och annu mer toppen blev den nar man har sa underbara tipptopp vanner! kaftor, "snaps", beerpong, snapsvisor och utgang i city! en riktigt bra kvall! Dock blev allting snurrigt i city, fattar inte riktigt vad som hande..? hem kom jag, men dock inte min kamera, borta!! FUCK! sa alla bilder ar borta, sa nu maste jag ga och kopa en ny, ska se om jag hittar en billig canon nagonstans, jag har en annan kamera, men den tar skit daliga bilder!! Sa nu blir det att soka kamera..typiskt!
Snodde lite bilder.







B, som i Bruno & M, som i Mars


Somewhere in Brooklyn

Igar tillbringade jag min fredagkvall med fina Sandra :) Vi tog taget till Brooklyn, dar motte vi Christopher, han ar ocksa Au-pair, men han kom i mandags, sa han ar farsking ;) nar vi kom till Atlantic terminal, sa sporegnade det och blixtade. Men vi kopte ett varsit paraply och sen gick vi i regnet, riktigt mysigt! Brooklyn ar en jatte fin stadsdel :)Vi at en god middag pa Sandras favorit restaurang, Ghang, Sen gick vi vidare till Christophers hus. En riktigt mysig kvall! :)

Nu haller jag pa fixar infor kalaset ikvall! Langtar!! :)  


tadadadaaaammmm!!!!!



Alltsa nu forstar jag varfor vissa tycker att jag pratar finlandsvenska, for det gor jag, alltsa inte mycket, men lite iaf. Haha ganska roligt att hora sin rost ;)

Top baby sitter

Japp det ar jag det! ;) Neej men skamt och sido. Sitter har och dricker mitt kaffe och dricker ur min Top baby sitter mugg. Fick min efterlangtade sovmorgon, men blev dock vackt av att molly kom och banka, allt vad hon kunde pa dorren! Alltsa finns ju inte nagot varre satt att vakna pa, typ...Det ar bara att ta ett djupt andetag och saga snalla lilla Molly, gor inte sa igen. ( Detta ar inte forsta gangen heller) Men men..
Ikvall kommer Carina hem igen, hon har varit borta en vecka med jobbet.  Tror att det blir lite shopping infor lordagen idag, ska se om jag hittar lite fina hattar och gora mina sanghaften. Langtar!


have a nice day!

Ny i samlingen


Fin va? :)

Ikvall blev det lite shopping pa Marshalls med Sandris, ett stalle som saljer markesprodukter billigt. Jatte bra stalle! Om vi anda hade Marshalls hemma! Underbart! :) Hittade en en gul kuvartvaska Och en vit skjorta, Nojd! :)
Sen akte vi till witches Brew och myste med Anna, Cicci och Sofie. Sen drog vi vidare till Annas bakgard och hangde dar en stund, myys! :)

Har sovmorgon i morgon! hihi!
I morgon tanker jag kopa en rosa stekpanna, God natt!

LOL!

Jag kan inte halla mig fran skratt nar jag ser denhar filmen! LOVE!! Om ni kommer ihag julkalendern, Greveholm, sa kanske nik kanner igen detta :)


Sea lion show

En liten film fran en Sea Lion show, som jag var och sag pa med mina tva familjer :


In the dark



Coronita

Idag fick jag antligen kraftorna kopta, fanns inte alls manga paket kvar! Tur att jag akte idag iaf, for annars skulle det ju inte bli en bra kraftskiva om vi inte hade kraftor :) Fick ocksa traffa min babe SANDRA!! Mycket att ta igen efter en vecka ifran varandra! :) Ron bjod mig just pa en tisdagsol, en mini Corona, som heter Coronita, har aldrig hort om sen forut, smakar precis lika som en vanlig Corona, forutom att den ar mindre och har ett annat namn. Men det ar val jag som ar lite efter bara ;)  Lordag hela veckan, tjohoo!
Har snackat mycket om tatueringar med Sandra, ska gora en till innan hon aker hem. Blir nog runt min fotled. Ska smida vidare pa den.




My dear friend

Idag har jag stadat och tvattat som alla andra mandagar, men jag har ocksa skypat med mina fina van Caroline! vi satt och snackade i tva timmar! Saknar verkligen den bruden! Inte samma sak utan henne. Men jatte roligt att fa prata av sig lite. Det som ar sa bra ar att hon vet hur mitt liv ar har, hon har ju sjalv varit har, sa ar verkligen sa enkelt att snacka om allt :)♥
Sandra har antligen kommit hem fran Cali, sa hon ska halla mig sallskap i morgonkvall nar jag jobbar:) Miss you honey!
Nu borjar det komma lite nya tjejer hit till NY! Det ar alltid lika kul. Maste kopa kraftor at laget i morgon.. For pa lordag smaller det, crayfish party in Levittown! LANGTAR! :D

btw, det har antligen borjat handa lite saker pa Aland!! Bion har antligen oppnat och ett nytt partystalle ,Kino! Paminner lite om det stallena jag brukar ga ut pa har i NY, ska bli kul att ga dit sen nar jag kommer hem! :)






thunderstorm

Javlar vilket vader de va i natt!! Jag slakte lampan runt halv 2, sen vaknade jag lite fore fem att det small till som fan! alltsa jag har aldrig varit med om nagot liknande! De holl pa i flera timmar och jag fick inte en blund! Det lat seriost som att nagon bombade utanfor fonstret! Skit laskigt! Jag kan da saga att jag har aldrig varit sahar radd for aska forut! och jag brukar inte va radd! Men shit va de spela pa! Inte kul!!
Det regnar massor idag, sa man har inte lust att gora nagot.. ron ar hemma, sa jag ar ledig ocksa. Forsoker fatag pa mina vanner, men ingen manniska svarar...Nu ska jag dricka kaffe och ata glass!

Loove, Sofia

My weekend




Fredagskvallen tillbringade jag med fina Sigrid! At varldens godaste burgare pa The Saloon och drack lite strawberry margarita. Myys! Sov over hos henne och sen har jag tillbringat hela lordagen i underbara NYC! Traffade Sofia Saal, som jag inte har traffat pa ett ar, sa vi hade en heldel att prata om. Vi at lunch i Bryant Park och  strosade runt inne i City och sen senare tog jag en fika med Madde. Ja en riktigt fin dag! Kan aldrig fa nog av NYC,har inte varit inne pa lange heller, sa idag uppskattade man det lite extra :)

Nu sitter jag och ater bagels och en yogurt med cinnamon roll smak.. udda, men helt ok! :P Nu ska jag krypa ner i sangen och se pa true blood! Alskar! Den ar helt sjukt brutal, men sa sjukt bra!! Man kan ju aldrig fa nog av Alexander skarsgards harliga kropp! ;) Jobbar i morgon, sa farse vad jag hittar pa i morgonkvall, de far jag ta i morgon.

Loooove, Sofia!


En onsdag i augusti

Har knappt jobbat alls idag, alla tre hade playdejt, sa jag hade det ganska lugnt, tankte aka till Long Beach ikvall for att traffa Siggis & Sofie, meen hade lite bilproblem.. Sa det blev en hemma kvall igen.. Men har iaf helgen planerad, ska aka till Long Beach pa fredag och sen pa lordag ska jag aka till city och traffa Sofia Saal, ska bli sa kul! Vi ska ata lunch i Bryant Park och sen pa kvallen ska jag kanske traffa Madde. Men har iaf helgen att se framemot! :)
Nu ska jag forsoka sova.. usch kanner att jag ar pa lite grinigt humor idag.. inte kul.

More

Alltsa jag har redan borjat fundera pa min andra tatuering, ska nog gora en till innan jag kommer hem :) Haha jaa har man en tatuering sa brukar det alltid bli flera.. Jag forstar vad folk menar med det..

Idag har jag bara stadat och tvattat! Men fick iaf ocksa mitt rum stadat, de va ett bra tag sen sist!

Har planerat kraftskiva har hos mig, den 20 kommer tjejerna hit :) Sa himla sugen pa kraftor!
Nu ska jag tillbringa kvallen i mitt nystadade rum och se pa true blood, alskar den serien!

Love, Sofia


Happy face

Jag ar sa nojd med min tatuering! :D blev precis som jag ville ha den och snacka om as grym kille som gjorde den! :) Sa nu ar jag och Carina ny tatuerade!!




Blev inte sa bra bilder. Men nu far ni se hur det ser ut :) Det ar min forsta, men jag kan inte lova att de blir min sista..

Tomorrow

Har haft en laaang dag med ungarna. De har varit pa riktigt daligt humor alla tre och jag med. Sa de har varit en ganska lang och jobbig dag for oss alla. Men alla har sina daliga dagar och vi hade alla pa samma dag... typiskt!
Men nar Carina & Ron kom hem sa akte vi till en tysk restaurang och at middag. Jag och Carina at Wiener Schnitzel! Jatte gott!! Ar fortfarande jatte matt. Hittade min traningsmaskin pa ett annat Target, sa nu ska jag bygga ihop den ikvall :)
I morgon ar jag ledig, men ar redan jatte nerrvig, for i morgon klockan 3 PM ska jag TATUERA MIG!!!! :D :D Im sooo excited!!! Hoppas att Emelie kan komma och va moraliskt stod och prata bort mig! Carina hinner inte komma till tre, men hon skulle komma sa fort som mojligt. Skulle va skont med lite moraliskt stod ;)


Love, Sofia

Ronkonkoma














Lordagen tillbringade jag med Emelie & Julia i Ronkonkoma. Har aldrig ens varit dit forut. De va tankt att vi skulle aka till Fire Island, men vadrat va inte det basta, sa vi holl oss pa land. Vi shoppade lite pa mallet, gick pa marknad och de hade till och med ett nojdesfalt dar. Ett riktigt amerikanskt, som man ser pa filmer. Olika maskiner pa en stor grasplatt typ. Jatte mysigt! :) Sen blev det middag pa T.G.I Friday och dar drack vi lite Long Island ice tee och har snackar vi enorma drinkar! Om man anda fick sahar stora drinkar hemma...Riktigt finfin dag! :D

Urban outfitters



Va till mallet i fredagskvall med Siggis :) Och da hittade jag denna skonhet! Alskar min nya vaska!!♥


Grattis!

Ett stort grattis till min underbara van Sandra, som antligen har blivit forlovad med sin man Johan! Ett steg narmare! All Lycka till er! Sa glad for er skull! :) ♥♥

Adele- someone like you


Oh, your fancy,huh?

Oh Yes we are! Ikvall blev det ett besok pa Sandras favorit salong. Vi kom dock dit lite sent, sa typ 4 personer jobbade tillslut pa oss, for att fa vara naglar fixade! Sa otroligt skont!! De masserade vara ben och hander, och sen nar naglarna skulle torka, sa fick vi nack-och rygg massage! Helt underbart! Nu kanner jag mig som en ny manniska! :) Och det kostade ju bara 27 dollar, med tip inraknat! BILLIGT!!!  Sen at vi lite sushi och akte till Target en svang, jag kopte en lite tranings maskin, som jag har satt pa tv, tyckte den verkade riktigt bra. Men nu nar jag kom hem, sa var den ju sonder, eftersom det va den sista som de hade kvar och de va ju saklart en som nagon hade lamnat tillbaka, men de ar ju deras jobb pa target att se till att alla delar ar dar och att den ar i bra skick.. Sa maste lamna tillbaka den imorgon och skalla lite pa dem, sa blir allting bra igen ;) hehe Kan ju bara saga att jag svor ju en hel musikal nar jag kom hem och Carina bara skrattade!



SB

Ikvall blev det china mat till middag och sen drog jag till Long Beach for att mysa med Siggis & Sofie:) En SB kvall, langesedan man hade en myskvall dar. Saknar dem! Skont att komma ut ur huset och bara snacka med sina vanner :) Har sa manga planer nu till helgen, att jag inte riktigt vet hur jag ska losa detta! :(
Men i morgon blir det stranden med Carina och kidsen och kanske Sandra kommer forbi en svang med, langesen man sag henne! Och snart aker hon till Cali och om inte sa manga veckor sa aker hon hem till sverige, annu en av mina underbara vanner aker hem, inte kul :( Jag blir bara ledsen av att tanka pa det! Mina fina trogan Long Island tjejer ♥ Sen pa i morgon kvall ska vi va riktigt amerikanska och ga och fixa naglarna! Har namligen aldrig gjort det har, fy pa mig! Har som det ar sa billigt ocksa! Men kommer nog att gora det en gang i manaden nu tror jag innan jag aker hem! Nu kommer iaf carro bli stol over mig ;) haha


Secret

Jag tankte avsloja en liten hemlighet, men tanker nog inte gora det iallafall.. ska vanta lite med det ;) hihi! Ser sa framemot det!!! iiih!! Snart! :D
Pa lordag ska jag aka ut till Fire Island med Emelie och Julia, vet inte vilka mer som kommer med annu :)
Ar en o typ langst ut pa Long Island, sa man aker dit med en farja och pa on finns inga bilar. Ska bli kul att se!
Sen pa sondag jobbar jag, nagra timmar pa morgonen och sen aker jag in till city en svang, for att mota Emelie och Julia dar :)

Kanner att det kommer bli en riktigt bra helg! Som alla andra helger! :D hehe

Btw, jag ar fan kung pa att plocka i diskmaskinen! Skulle va kul att veta hur manga ganger jag har gjort det, under dehar manaderna jag har varit har! LOL! kanns ibland som en liten utmaning, att se hur mycket disk man far plats i den, haha seriost!


The circus is in town!






Mina sota sma ungar! ♥ De alskar att kla ut sig, speciellt molly! varje dag ska hon servera mig mat och sen sa ska hon upptrada, dansa och sjunga! Och sen brukar pojkarna hanga pa :)


Paniiik

Varfor far jag alltid panik nar jag inte har nagot att gora....alltsa ok ibland, men som igar, da var jag jatte trott och orkade inte gora nagot, utan halvsov i sangen, det ar helt ok, men nu sa har jag ingenting att gora... jag far panik! fast har redan borjat planera min helg! :) Ser sa framemot min helg! :)


RSS 2.0