Bruno mars


Hmmm kanske..?

Att jag skulle skaffa en sadan grejj. Alltsa det ar en Nook, en ja vad kan man kalla det, en digital bok. Man maste ha tradlost internet, men med den kan man kopa jatte billiga bocker och ladda ner dem. Sa laser man. Mamma du skulle verkligen behova en Nook! Sa mycket som du laser! :) Jatte praktisk att ha med och man kan kopa nya bocker nar man kanner for det :) Carina har en.


drama queen

Haha Molly ar sa sot! Hon alskar att dansa och sjunga, igar hade hon en show for oss, hon sjong om sma indianer pa engelska och sen sjong hon imse, vimse spindel pa svenska, men hon har ganska svart med svenskan och med alla R, aaaw sa sott! Och hon sjunger verkligen heelatiden pa indian songen! haha



Jones beach

Idag var Molly, Carina och jag till den typ anda och den absolut storsta Stranden de har har pa Long Island! Den ar enorm! En strand som foljer hela Long Island, kusten mot Atlandet! Helt underbart! Och vadret idag, soligt och varmt! Jag kan inte fatta att de snart ar December! Vi gick ju utan jacka hela dan! Sa varmt ar det har och hemma ar det ju 10 Minus grader! Tycker synd om er dar hemma ;) hehe.. Men snart ar val snon har med.

Och idag hande nagot som jag aldrig skulle handa eller kunde handa! Jag sku posta alla mina julkort, shit de blev 25 stycken! Sa nu far ni vanta och se vad som dyker upp i postladdan ;D
Men ja nar vi var pa post kontoret, sa var gubben som jobba dar MEGAMASSORSUPERDUPER LANGSAM! JAG TRODDE JAG SKULLE FA NAGOT STORRE FEL! Och carina holl pa ga i taker, alltsa sa langsam var han! Helt otroligt hur langsamma vissa manniskor ar, han maste nog vara den mest langsammaste personen jag nagonsin har mott pa och kon va jatte lang och vi hade brottom! haha jaa sa ni forstar vad jag menar :P
Nog med att han va langsam, men de storsta problemet vad ju att de inte hade frimarken! Alla var slut, eller ja 11 fick jag men de rakte ju inte! Alltsa hur ofta hander det att ett postkontor har slut pa frimarken!? Typ aldrig! Sa att jag har inte fatt ivag dem annu, men i morgon troligen.

Har ar bilder fran stranden :)


Pa denhar arenan brukar de har massor med spelningar pa sommaren! Jones beaches arena :)









Enorma snackor!




Folk stod och fiskade







Musik



Saturday

Idag har jag varit ledig, de ar jag varje helg, alltsa lordag och sondag. Sa idag fick jag sova lange, sov till halv 11, underbart! :) Sen sa var det meningen att jag skulle fara till Ikea och ata med Carina, men sen sa snacka jag med Caroline och da sa hon att hon och tva andra ska till Ikea idag och ata lunch,sa jag at med dem :) De va riktigt trevligt! Sen gick vi runt och shoppa lite, eller ja inte sa lite for min del iaf! :P Jag kopte tva nya klanningar, ett par skor och en poncho och allt ar ifran den underbara butiken Forever 21, jatte bra priser och skit snygga klader! Ett skoparadis med billiga och snygga skor! Helt underbart! ;D Sen sku de fara at olika hall och jag gick runt och shoppa lite till. Men det som var skit jobbigt var att jag fick jatte ont i huvudet nar jag kom till Ikea, vilket jag inte fattar?? Men de gick helt ok.

Idag korde jag forforsta gangen HEELT SJALV!!! Haha sug pa den ni! ;D hoho! Meen de gick jatte bra, jag korde som alla andra och lyssna pa skit hog musik! :D Men sen nar jag sku hem, da var det helt andra bullar! haha! jag korde fel TVA GANGER! INTE BARA EN GANG UTAN TVA!! haha jag satt helt i min egen varld och mitti iallt visste jag inte var jag var.. hehe.. jag, ensam i New York i en bil som inte ens ar min.. stabilt... not!! Men jag ringde Ronny och han forklara for mig om hur hans GPS funka, sa sen kom jag hem! Men problemet var att jag kom hel ihag vagen dit, men inte hem, da blev allt felvant och de va mork.. forsta gangen jag korde fel sa kom jag pa ratt, men sen visste jag inte riktigt hur jag sku gora. Men de loste sig och de blev kina mat nar jag kom hem! Nu sitter vi och ser pa film, ensam hemma 3 :)
Skulle har varit pa bio ikvall med Caroline & Emelie, men jag ar trott och har fortfarande ont i huvudet, sa jag ar bara hemma och tar de lugnt. Men antagligen blir de Starbucks igen nasta vecka :)

nu ska jag fortsatta med filmen :)

Reklam

Jag kopte en Cosmopolitan, alltsa en tiding haromdan och det som jag direkt markte var att den var extra tjock, vilket tidningarna hemma inte ar. Den ar tjockare just for att det ar jatte manga parfym reklamer och for varje parfym reklam, sa finns det en flik, som du lyfter pa och da kan du dofta pa parfymen, vilket ar skit bra! Sa vet man sen vad man koper och tidningen kosta bara 3,99 dollar! Billig och bra!


Like my new "home"

Jag gillar mitt nya "hem". eller ja tillfalliga hem jatte mycket! Har suttit hela kvallen med Ronny och Carina och snacka en massa om allt och ingenting! Vi har druckit lite vin och pratat, jatte trevligt :) De ar unga och knappa som mig, sa de ar skit bra! Herregud de beratta om alla fester du brukar ha! De ar inte nagra vi snackar om nu, utan manga! Men de gillar jag, full rulle heelatiden! :D 
Vi ska oppna ett konto at mig, sa att det inte strular igen med mitt egna kort igan, skit jobbigt att betala och sen sa funkar det inte fast jag har pengare pa det... suck! Men nu kanske de kommer funka :)


Julbelysning!

Julen ar snart har! :)












oooh nana

Mollys favorit song, hon sjunger pa den heeelatiden :) Eller hon sjunger nana helatiden :P


Thanksgivings bilder







Ronnys foraldrar :)


Thanksgiving

Jo att nar thanksgiving har varit, sa i natt sa shoppar man loss, de ar skit billigt pa de stallena som det redan ar billigt pa. Affarena oppnar vid Midnatt och stanger i morgon bitti kl: 08.00. Innan affarena oppnar vid midnatt, sa stor folk i ko i timmar! Helt sjukt! Och BILLIGT!! :D vi kanske ska fara, hoppas det ;)

Happy Thanksgiving!

Nu har jag for forsta gangen i mitt liv firat thanksgiving! Jatte mysigt! Helt annan mat, som jag aldrig har smakat tidigare. Amerikanerna ar mycket for att dekorera sina hem och gardar, sa nu har alla en uppblast kalkon pa sin gard, men de racker inte med en utan de ska va tva och de ska va stora! ;) haha! Alska Amerika :P

Happy Thanksgiving!






Haha noll koll!

som vanligt.. alltsa de ar ju idag, som de ar thanksgiving, inte i morgon fredag, utan idag torsdag! Jag har varit helt ut och cykla som vanligt:P Men idag ska vi ata kalkon. Ronnys foraldrar kommer hit snart, iaf hans mamma skall komma nu redan vid 12, men antagligen kommer de val bada tidigt. Sa ska de ata middag med oss :) Vanligtvis brukar Ronnys broder kommer hit ocksa, han har tva stycken. Men de kunde inte i ar.

Igar hora jag med Caroline! hehe! Not! haha men sebbe trodde sa, fast jag mena ju att jag sku snacka med henne, men det ar lite svart att skriva hora, alltsa snacka, nar man inte har prickar! :P haha!! Dagens skratt iaf!

Men igar traffa jag Caroline pa Starbucks, jatte mysig tjej! Vi satt och prata om allt! :) Ska traffa de andra tjejerna sen i helgen, vi skulle ata lunch tillsamman, skit kul! :)

Nu ska jag se efter vilddjurena!

Bilder



Arlanda. Asa och jag vantar pa flyget





Jag pa flygtoan! hehe spannande!




I bilen pavag till Levittown


Ballongerna som jag fick! :)

Och blommorna!

Mitt rum! Det ar Mollys gamla, darfor ar det rosa och gult! :) Sweet!






Molly :)


Vi lagar plattar! De blev super goda! ;)

Jesper och Tyler
\
Forsta gangen som jag korde bil i USA!! :D

Carina, nar vi var till Fridays och at.




My phone

This is my new phone! Sa sot! Och jag trodde att jag bara skulle fa ha den har, nar jag ar har, sa jag fraga Carina om jag kunde kopa den sen nar jag far  hem, men da sa hon att de ar din! :D



Min ar svart, men hitta ingen bild. Men precis samma modell :)


Party!

Ikvall ar det en av de storsta partykvallarna har i USA! Eftersom det snart ar thanksgiving, alltsa de ar pa fredag, sa i morgon ar alla lediga, aven de som gar i skola. Sa ska hora med Caroline om de ska ut! Sa ska forsoka komma ut ikvall eftersom ronny & Carina ar lediga i morgon! wohoo!! Party in the USA! ;D

Amerika...

...har ska allting vara stort, billigt och sott! Jag kan inte fatta hur mycket skitmat de finns i detta land! miljontals, biljontals olika kaksortet och en massa snacks, med en massa skit amnen i! Shit alltsa! Men somtur ar sa lagar de bra mat i detta hus :P Men nagot som jag har blivit lite svag for ar bagels! Not good!

Uppdatering

Alltsa igar blev de inte riktigt som tankt. Jag kanske skulle traffa Caroline igar kvall, men sen sa skulle alla au-pair tjejerna traffas igar kvall istallet, sa jag skulle fara dit och traffa dem, men sen precis nar jag var klar fixad, duschat och allt, sa sag jag att jag hade fatt ett messa av henne och da stod det att de inte alls skulle traffas ikvall iaf, sa jag och carina for till Target och  shoppa lite igen, jag kopte nya traningsklader, finns skitbilliga och bra har! Love it! Sen sa for jag och Carina till gymmet, hon har kopt ett medlemskort, sa att hon han ta med sig en annan och den personen maste inte vara medlem och de fixa hon nu tills jag skulle komma, for hon tycket inte om att trana sjalv :P Men jatte snallt! :) Men nar vi kom dit, sa masta jag visa mitt ID kort, for att de masta ha det ifall polisen kollar och ja vad han nu sa.. Men de hade jag ju saklart inte med mig, men det kommer jag ALLTID ha med mig fran och med nu! Sa vi masta kora hem igen, vilket tog 10 minuter, men anda.. och sen fick jag gymma utan nagra problem! Skit bra gym! :) Sa jag for lana hennes kort nar jag vill :)
Har messat caroline om vi kan ses ikvall istallet, men hon har inte svarat, sa vi for se :)
Nu ska jag och Ronny kora Molly till Dagis och sen at det samma schema som igar. Ronny far pa jobb och sen ska jag gora laxor med alla och midda, sen kommer Carina hem. Men de gick bra igar, sa de gar nog bra idag med :P Hoppas jag  ;)



Haha!

Haha Ronny visade mig lite rolig klipp! :P





Katy Perry


Starbucks

Idag ar de bara Molly, Ronny och jag hemma. Carina ar pa jobb och pojkarna ar i skolan. Sa jag ska snart fa kora igen! Vilket jag ser framemot! Men ronny ar ju saklart med! :P Meen ikvall kommer jag va hemma med Barnena sjalv, vi ska laga spagetti och kottsas och sen ska jag hjalpa dem med laxorna. Sa jaaa men de kommer nog ga bra :) Ikvall vid halv 8 eller tidigare ska jag traffa Caroline, en svenska Au-pair tjej, vi ska traffas pa Starbucks fore de andra tjejerna kommer, ska blir skit kul att fa traffa nya tjejer! :D Ser mycket framemot de! :)

Nu ska jag forsoka fa klader pa molly ;)




Love Sofia

Yellow School bus!

Killarna aker school bus till skolan, haha de finns overallt! Precis som pa film! :D


I drove all night..

Hoho! Nu har jag forforsta gangen kort bil i USA! Helt sjukt kul! De har en jatte fin stads Jeep, som ar automat sa att de ar ju bara att gasa och bromsa. Men man maste tanka skit mycket nar man kor har, de foljer inte alltid alla trafikregler sa man maste ibland sta pa bromsen, vilket jag masta gora en gang idag, da var de en idiot som korde ut framfor  mig som inte ens blinka, mitt i allt bara! Helt sjukt! Men ingen skada skedd, som tur va :) Men kommer kora den fortsa veckan med Carina och Ronny, sa att jag blir van och jag kommer bara att kora lokalt, vilket ar jatte skont :) Kommer masta kora Molly till skolan och handla ibland och jag for ju lana bilen nar jag vill typ om den ar ledig, super! :) Vi skulle ha fixat naglarna, men tiden bara rann ivag, men vi hinner! Sa nu ar vi hemma och nu kom pojkarna hem ocksa, sa nu blir de full rulle! :)


Btw

Jag har ocksa snackar pa facebook med en anna au-pair tjej fran sverige, ska kanske traffa henne pa tisdag kvall eller pa onsdag, da ska vi traffas ett helt gang med au-pair tjejer fran sverige, som brukar treffas varje onsdag. Ska blir riktigt kul! :) De blir vall vid 8 tiden pa Starbucks och de ligger bara 10 minuter fran dar jag bor! Skit bra! :)

Shoppa Shoppa Shoppa!!

Alltsa jag kommer att shoppa ihjal mig i detta land! Helt sjukt vad mycket  man kan fa for ingenting!! OMG! I'm in love! Var och shoppa lite med Carina idag, i tva timmar och jag kopte tre nya trojor, smycken, en ny klocka for 12 dollar och en massa annat, kommer bilder safort jag kan! Har lite tekniska problem just nu med min dator, sa jag lanar Familjens dator. Sa det ar derfor de inte finns nagra prickar vilket ar skit jobbigt! Att skriva och sen att lasa! :P Lite utmaning ;)
Ikvall har jag, Ronny och Carina satt pa America music award, skit bra! Och sen har jag och Ronny planerat en fest, men Carina vill inte ha, haha sa vi for se vad det blir ;) haha ja de ar for roliga :)

I morgon skall jag och Carina fara och fixa naglarna pa en salong, ska blir riktigt spannande :) Hon sa att hon skulle bjuda mig pa det, hon ar bara for gulligt!

Jag var skit trott for en timme sen, meen sen nar jag la mig i sangen fick jag inte sova, sa jag gick till datorn och skrev lite:)

Meen nu ska jag forsoka sova

Love Fia ♥

The Time



Party all night long!!

New world

Nu har jag borjar komma in i familjen och bli en av dem. Familjen ar jatte rara och jag triva tusans bra! :)
Dock sa saknar jag alla hemma jatte mycket! men det ar helt naturligt, men jobbigt! :( Har pratat mycket med mammi och pappi hemma och Matte. Och det ar bara att forsoka gora som vanligt bara och ja fortsatta med vardagen. Men jag kommer ju tillbaka! :)

Men har borta ar de full fart, nya manniskor; ny miljo, ja allt ar nytt! Men det ar jatte spannande! Igar tillbringa jag hela dan med Ronny och barnena. Han ar ju helt amrikans , sa jag prata engelska heela dan och de gick skit bra! Sa redan andra dagen, sa blir de ganska mycket svengelska. och fast barnena pratar eller forstar svenska sa blir de anda att jag pratar engelska automatiskt, for att nar man pratar mycket svenska sa later det sa fel nar jag vaxlar fran engelska till svenska :P
Sa snart blir de vall bara engelska :P haha meen familjen har manga svenska vanninor sa att de blir mycket svenska med, men miljon ar ju helt amrikansk sa.

igar sa visade Ronny mig runt och visade alla skolor och kopcentrena som finns har! Alltsa de ar skit snora! Typ 10 sparhallen!! Och det finns verkligen alla sorts butiker som saljer allt mojligt. Och sen skall allting vara stort! de har inte mjolk tatror utan de  har mjolk dunkar och allt ar stort och billigt!

Det forsta som jag kopte har i USA, saklart  ett par skor! Kommer bild senare. Typiskt mig!
Nu ska vi fara och kopa en fisk till Tyler to the pet store.

se you later!

Love Sofia!

new york babe!! yeah!

Nu är jag äntligen framme! Har varit en lång och tung resa. Steg upp 6 i går morse, sov hos Åsa i Uppsala, hon följde mig till flygplatsen och hjälpte mig komma på rätt J Herregud sen blev man ensam och fick stå på egna ben, meen när man skulle igenom tull kontrollen här på´Newark flygplats, så de börja fråga en massa, meen tillslut fick jag komma in! Jag var skiiit nervös! de va så läskigt! Men jag lyckades! Sen trodde jag att jag hade kommit till fel terminal, för att de stor A och C, meen inte B den som jag skulle till, för där skulle Carina möta upp mig, men sen var de rätt iaf, men carina blev sen för att de va så jäkla mycket trafik och de var det hem till dem också! Shit vilka köer! Fick se frihetsgudinnan på långt håll;) men ska få se new york city mera på närahåll sen, jag tror vi ska fara in till city på måndag !!

Men allt känns jätte bra hittils, fick blommor och ballonger när jag kom, jätte sött!  Barnena är lite blyga ännu, men de är ju helt naturligt, men de blir väl bättre snart. Men Carina & Ronny är jätte mysiga! Känns riktigt bra! Nu sitter jag i min breda säng och ser på TV. Rummet  är jätte sött! Rosa väggar:D

Men de värsta nu är att tiden är helt på fel, jag har vänt helt på dygnet, men de tar väl 2-3 dagar innan de känns bra. Men engelska kommer jag absolut lära mig mera, barnena förstår svenska och kan prata men de svarar på engelska, oberoende om jag prata engelska eller svenska. Men de är bara bra för min träning och Ronny är helt Amerikansk.

Så jaaa nu är jag i Amerika! haha helt underbart! :D Ska troligen fixa mina naglar och lära mig köra bil här, så mycket nytt men jätte roligt!

Nu sova!

Love Sofia


Reseblogg

Ja i förra inlägget kunde jag ju tydligt inte stava:P haha Meen ibland kan jag, lovar :)
Så detta är min reseblogg! Hoppas någon vill läsa den, ska försöka uppdatera så mycket som möjligt och så ofta som möjligt! :)

Men nu är passet på grej, inresetillstång och flyget är bokat. Så jaa sen är de bara och vänta och se om man får flyga ifrån Arlanda och att man kommer in i USA! Har hört en massa skräckhistorier om folk som inte har kommit in i landet, utan måsta ta nästa flyg hem! Alltså 8 timmar dit och sen tillbaka 8 timmar, surt! Men de ska väl inte hända mig hoppas jag:)






Kommer att på bo på Long Island


Äntligen!

Har jobbar som en tok för att få min blogg någolunda snygg, inte kanske jag är helt nöjd, men jag har inget tålamod så ny får de va nog! ;) haha

Ja välkomna till min nya och andra blogg! Har skapat den inför min resa till Usa, New York! Jag far redan den 19 November! Alltså de är riktigt snart!! 9 dagar kvar! :) Ska fara dit som Au-Pair. Längtar! Ska bli jätte roligt, men jag är lite pirrig med, men de måste man ju va ;)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0