Who'll stop the rain

Idag ar det en mycket regnig dag! Sa alltsa en inne dag, en dag da man inte far daligt samvete for att man inte ar ute. Men blev gym i morse med fina Sandra, tankt att vi sku ga pa spinning, men det jobbiga med spinning ar allt, men de varsta ar cykelsadeln, vi far sa himla ont i rumporna av den! Och jag har redan mega traningsvark i rumpan sen igar.. sa de blev lite, springa pa band och maskiner. Idag ska Carina & jag baka cupcakes, Till Tyler & Mollys fordelsedagskalas som ar ikvall, pa Pump it up! Ska bli jatte kul! :)
Tydligen vill  nagon hemifran, som jag inte ensa kanner, "bestalla" lite cupcakes saker av mig. haha tyckte jag va lite kul! Ryktet sprider sig, att jag gillar att baka cupcakes ;)

I morgon ar det st patrick's day. Da ska alla kla sig i grona klader. 

Horde den har gamla godingen pa radion idag, fick sa harliga sommarkanslor. Pappa har alltid, sa lange jag kan minnas, spelat i baten, i den gamla kasettspelaren, obs! Kasett, sa de sprakar lite sadar harligt. Ja men denhar laten har vi alltid spelat nar vi har akt bat, varje sommar. Massor med Creedens och Smokie latar. De har jag vaxt upp med :)
Den kommer i nasta inlagg..lite tekniska problem..






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0