Weekend hos Caroline!


Har bott hos Carro hela helgen, riktigt nice! I hennes stora och biffiga hus! Riktigt fint! Sov i gastrummet, sag ut som ett hotellrum. I fredags akte jag och Sandra ivag till Carro, vi blev saklart lite sena. Men var vi kom dit sa va middagen klar och det va bara att hugga in, duktiga Carro! :)
Tacos, vin och trevligt sallskap. Senare kom Cicci med :)
Vi hade det riktigt fint! Sedan ringde vi taxi och akte till GLO en klubb har pa Long Island, jatte stor. Jatte kul kvall med drinkar, dans och super goa tjejer! Dar va vi 4 blonda tjejer, i ett stort hav av amerikanska man, de va typ bara killar dar och alla sag likadana ut! Alltsa amerikanska killar och tjejer ser precis ut som de i Jersey shore, det ar en amerikansk serie, Sa vi stack varkligen ut och alla killar kladdade och skulle dansa med oss helatiden! Alltsa lite eget space vill man ju ha. Men det var en riktigt bra kvall, jatte kul! :D
Sen drog vi oss hem till Carro och flummar runt och sen lockade sangen.
Pa lordagen var det att stiga upp i tid, inte sova har inte. Carro hade bakat scones, jatte gott! En riktigt hotellfrukost :) Sandra och Cicci akte hem, jag och Carro akte till Tanger, dar motte vi Emelie, gick runt dar, at pa Johnny Rockets, ett riktigt amerikansk matstalle, som taget ur en film. Dansande och sjungande servitorer och 60-tals musik, harligt! Vi hittade ocksa en fotoautomat, sa vi passade pa att ta lite bilder. Sa vi gjorde tva jatte "amerikanska" saker:) Sen sa vi hejda till Emelie och akte till Carro igen, tog lite bilder och sloa. Vi va riktigt troga, satt i tre timmar och gjorde typ ingenting. Blev middag pa Panera Bread och bio, Paul, men Carro somna och jag var nara, Haha. Hoppade i sang nar vi kom till henne. Akte ganska tidigt fran henne idag, har tvattat och tagit det lugnt :) Ska snart ata middag.
En riktigt bra helg, ater igen! :) ♥

Fredag -GLO





Lordag-Tanger





Pussss


Kommentarer
Postat av: Alice

Yeah! Vi var också på en Johnny Rockets restaurang på Bahamas!



Vad du verkar ha det roligt där :D miss you <3

2011-03-29 @ 23:49:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0