Game on

Alltsa nu har jag, Cicci och Nellie borjat varat "nya" Liv. Fran och med idag, har vi borjat "tavla" om vem som kan ga ner mest i vikt. Alltsa inte riktigt tavla, tavla.. men jaaa..Alltsa trana och ata bra. Sa det ar liite lattare om man gor det tillsammans :P
haha Sa nu ska vi se hur detta gar ;) Lycka till brudar! :)

Har haft en riktigt fin helg. I fredags blev det middag pa CCF, men tjejerna :) Sista kvallen for Anna och Sara, som har akt pa sin roadtrip. Men de kommer tillbaka om en manad.
Blev en heldag i city med Sofia, Clara och Nellie. Vi gick runt i Soho och chinatown. Alskar downtown, jatte mysiga gator och butiker. Dar kan man hitta allt fran sma second hand butiker, dyra markes butiker som chanel och jatte mysiga restauranger. Vi at pa en mexicansk restaurang :) Pa kvallen blev det utang i city, ater igen akte vi till Mystique. Jatte mycket folk och bra musik! Jatte bra kvall!

I sondags kom Sofia och hamtade mig, vi akte till Long beach och at middag pa The beach house. Jag, Sofia, Nellie och Siggis :) Chillade lite hos Sofia och sen akte vi en svang till Sb, dar var aven Cicci och en ny kille Samuel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0